Jasno
23°
Bratislava
Melánia
30.6.2024
Šalát Cameron Diaz je TOP pomocník pri chudnutí: Hotový je hneď a chutí fantasticky
Zdielať na

Šalát Cameron Diaz je TOP pomocník pri chudnutí: Hotový je hneď a chutí fantasticky

Zdroj: Profimedia

Obľúbená americká herečka si spokojne užíva „filmový dôchodok,“ no na svojich fanúšikov nezanevrela. Vďaka sociálnym sieťam sa im nielen pravidelne prihovára, ale tiež radí, ako byť fit. Vyskúšajte jeden z jej chutných a veľmi jednoduchých receptov.

Cameron Diaz si s manželom, gitaristom kapely Good Charlotte, Benjim Maddenom, naplno užívajú vytúženú rodinku a hoci si svoje súkromie maximálne strážia, Cameron sa fanúšikom pravidelne pripomína vďaka Instagramu.

Bývalá modelka a dnes už aj bývalá herečka priznala, že jej natáčanie vôbec nechýba a v súčasnosti ju maximálne napĺňa úlohy mamy, ktorú si užíva plnými dúškami. V jednom z rozhovorov dokonca priznala, že zostať s dcérkou doma je pre ňu skutočným nebom, nedávno sa ich rodinka rozšírila o ďalšie dieťatko - tentokrát je to chlapček.

View this post on Instagram

A post shared by Fashionchick (@fashionchick)

Cameron sa však doma rozhodne nenudí a okrem starostlivosti o deti sa už istý čas venuje vlastnej značke „wellness vína“ bez umelých prísad a chemikálií, ktorú pravidelne propaguje na Instagrame, rovnako, ako aj chutné a zdravé recepty, keďže varenie sa stalo doslova jej vášňou. 

My vám ponúkame jeden z jej extra rýchlych a pritom chutných a zdravých receptov. Ak si k nemu dáte dve varené vajíčka, prípadne plátok chudého mäsa, budete mať postarané o výživnú fit večeru. Základom šalátu sú uhorky, ktoré dokážu efektívne stimulovať črevá, prečisťujú tráviace ústrojenstvo a majú mnoho ďalších pozitívnych účinkov na zdravie. Je to najmä preto, že obsahujú veľké množstvo vody a vlákniny. Vyskúšajte tento šalát, je skvelý!  

Uhorkový šalát podľa Cameron Diaz 

Ingrediencie: 

  • 1 šalátová uhorka 
  • 1 PL vínneho octu 
  • Sezamový olej 
  • Sezamové semienka 
  • Soľ 

Cameron vám ukáže, ako to zvládnete raz-dva! 

View this post on Instagram

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

Súvisiace články

Najčítanejšie