Jasno
26°
Bratislava
Alojz
21.6.2024
Ponuka tajomného miliardára jej môže zmeniť život: Začítajte sa do šteklivého príbehu
Zdielať na

Ponuka tajomného miliardára jej môže zmeniť život: Začítajte sa do šteklivého príbehu

Zdroj: Ikar

Čo by ste povedali na poriadnu romantickú oddychovku, v ktorej to iskrí, je tam vášeň, sex, tajomstvá a klamstvá? Máme pre vás príbeh Naše hriešne lži. Je to prvý diel série Na hrane.

A na hrane je aj hlavná hrdinka Emery, ktorá má 30 rokov a je naozaj v ťažkej situácii. Je na pokraji bankrotu, pretože v jej susedstve otvorila novú úžasnú predajňu známa kníhkupecká sieť a jej rodinné kníhkupectvo dostalo doslova na frak. Venovala mu doterajší život, no teraz sa to začalo na ňu valiť: pokuta od daňového úradu, žaloba za incident v kníhkupectve, ktorý sa nikdy nestal, chaos, ťažkosti v predajni... ale v tej chvíli akoby na zavolanie prichádza tajomný miliardár Callum a dá jej ponuku, ktorá jej zmení život.

„Dám ti 10 miliónov dolárov, ak sa so mnou oženíš.“ Vraj ak nebude svadba, otec ho vydedí. Hoci sa to Emery zdá šialené, odoláva, napokon ponuku prijme, aby zachránila kníhkupectvo a uživila svojich zamestnancov. Príde blesková svadba a hoci jej Callum sľúbil, že nebude vyžadovať sex, začne ju zvádzať. Navyše Emery trošku pátra a zisťuje, že všetky tie náhody pred ponukou neboli celkom náhodné... Naše hriešne lži je romantické, akčné čítanie, nechýba humor, je to uveriteľné. A možno sa vám bude zdať spočiatku, že je to taká klasická schéma – miliardár, neodolateľná ponuka, dohodnuté manželstvo, ale postupne sa to rozbehne a autorka má naozaj svieži, chytľavý štýl písania, takže si vás získa. 

Je to napísané šikovne, inteligentne a príbeh perfektne zapadá do dnes takého obľúbeného subžánru: romanca s toxickým vzťahom. Jednoducho - čo Callum McCord chce, to aj dostane. A nezáleží na tom, kam až musí zájsť... 

Ikar

T. GEISSINGER je najpredávanejšia autorka podľa medzinárodných rebríčkov a Amazonu. Má na konte tridsaťdva románov od vtipných romantických príbehov až po napínavé erotické trilery. Po celom svete sa ich predalo vyše pätnásť miliónov a boli preložené do viac ako dvadsiatich jazykov. Je trojnásobná finalistka ceny RITA Award, najvýznamnejšieho ocenenia romantickej beletrie, ktoré udeľuje americká asociácia spisovateľov Romance Writers of America, a to v kategóriách súčasného a paranormálneho románu. Zároveň je držiteľkou cien Prism Award za najlepšiu prvotinu, Golden Quill Award za najlepší paranormálny/mestský román a HOLT Medallion Awards za najlepší erotický román.

Súvisiace články

Najčítanejšie