Jasno
20°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Modelka prežila nočnú moru v priamom prenose: Pes jej odhryzol vlastnú peru
Zdielať na

Modelka prežila nočnú moru v priamom prenose: Pes jej odhryzol vlastnú peru

Zdroj: instagram/brookhoury

Brooklinn na vlastnej koži prežila šialený útok besniaceho psa, ktorý sa jej zahryzol do tváre a odtrhol jej vrchnú peru. Tento hrôzostrašný incident ju natrvalo poznačil...

24-ročná kráska mala celý život pred sebou a užívala si ho. Až do dňa, kedy ju bezdôvodne napadol neterin pes. Pred štyrmi rokmi sa jej zahryzol do tváre a takmer minutú ňou lomcoval. Pri incidente stratila veľa krvi a upadla do bezvedomia. Len vďaka rýchlej pomoci napokon prežila, no jej život sa od základov zmenil. 

Od tej doby má za sebou niekoľko operácií, ktoré jej mali prinavrátiť pôvodný vzhľad. "Keď som mala po prvej operácii, pri ktorej mi tkanivo z inej časti tela prirobili na tvár, vyzerala som ako Grinch. Veľmi veľa ľudí ma kvôli tomu šikanovalo. Nebolo mi to príjemné a nemala som sa rada. Neverila som, že sa ešte niekedy pozriem na seba do zrkadla a poviem ci, že som krásna. Trpela som úzkosťami, keď som mala vyjsť na ulicu. Bolo veľmi ťažké, vyrovnať sa s tým," priznala Brooklinn pre web dailystar.co.uk. Vďaka modernej medicíne jej však lekári dokázali ako-tak prinavrátiť vrchnú peru. Tmavovláska je dnes spokojná, šťastná a vyrovnaná. O tom, čo prežila, otvorene píše aj na sociálnych sieťach, aby dodala nádej iným, ktorí sa ocitli v podobnej situácii. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brooklinn Khoury (@brookhoury)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brooklinn Khoury (@brookhoury)

Súvisiace články

Najčítanejšie