Skoro jasno
29°
Bratislava
Ladislav
27.6.2024
Známa česká herečka úspešne chudne: TAKTO zhodila 9 kíl!
Zdielať na

Známa česká herečka úspešne chudne: TAKTO zhodila 9 kíl!

Zdroj: Instagram/alice_bendova_official

Už pred časom priznala, že blížiaca sa plavková sezóna ju opäť donútila k chudnutiu. To sa jej úspešne darí, prvých deväť kíl už je dole. Teraz prezradila, aký je jej trik.

Sympatická česká herečka Alice Bendová (50) si rada dopraje, čo sa cez zimu prejavilo na jej tele. Vzhľadom k tomu, že herečka trávi veľa času na Tenerife, ktoré je jej druhým domovom a obliekaniu plaviek sa na slnečnom ostrove nevyhne, nezostalo nič iné, ako opäť začať s chudnutím, informuje český Blesk.

„Mám dole 9 kíl a ešte ma čakajú 3 kilogramy. A to už pôjde pomaličky. Dávam si čas do konca prázdnin, ak sa teda neutrhnem z reťaze cez prázdniny,“ prezradila svojim sledujúcim a pochválila sa aj aktuálnymi zábermi svojej postavy. V tesne upnutých nohaviciach ukázala aj pekne vytvarovaný zadoček.

Tmavovláska prezradila aj, ako s nadbytočnými kilami bojuje. „Behám tak dvakrát týždenne, na viac teraz nie je čas ani energia, kvôli natáčaniu. Jem zdravo, málo a nejem od 18:00, pijem veľa vody a cítim sa dobre,“ popísala a na záver pridala aj jedno prianie. „Tak mi držte palce, aby som sa zase nevyžrala,“ dodala s humorom sebe vlastným.   

Fanúšikovia herečky jej snahu odmenili nielen lajkami, ale aj komentármi, kde chvália nielen jej chudnúce úspechy, ale aj úprimnosť, s ktorou priznala, že pribrala. 

Súvisiace články

Najčítanejšie