Jasno
22°
Bratislava
Adolf
17.6.2024
Monika z Priateľov spôsobila ošiaľ na internete: Spoznali ste legendárnu seriálovú scénku?
Zdielať na

Monika z Priateľov spôsobila ošiaľ na internete: Spoznali ste legendárnu seriálovú scénku?

Zdroj: Profimedia

Napriek tomu, že tento kultový seriál skončil už pred viac ako dvadsiatimi rokmi, ľudia po celom svete ho stále sledujú a scénky z neho poznajú naspamäť. Jedna z nezabudnuteľných je aj táto!

Courteney Cox (59) je známa tým, že na sociálnej sieti ľudí rada baví natočenými scénkami. Nebojí sa vystreliť si aj sama zo seba, čo jej fanúšikovia vedia oceniť. Tentoraz si na pobavenie vybrala seriál, ktorý jej pomohol k sláve a veľkému bohatstvu, pripomína portál pinkvilla.com.

Asi každý milovník Priateľov si spomenie na to, keď sa celá partia vydala na Barbados, kde ich namiesto slnka čakal trvalý dážď. Situáciu si najviac odniesli Monikine vlasy, ktoré sa jej skrútili a ona sa ich snažila skryť šiltovkou. A práve túto scénku si zopakovala teraz v Miami. Prvý záber ju ukazuje v hotelovej izbe, kde sú jej vlasy krásne rovné a nažehlené. Po strihu sa ocitne na balkóne, kde už vidieť kučeravú Moniku, ktorá prednesie svoju legendárnu hlášku „it's humidity“ - „je to vlhkosťou“.

Video si v priebehu krátkej chvíľky vyslúžilo vyše 400- tisíc lajkov. Monica ale na Priateľov a hlavne na hercov spomína aj inak. Nedávno sa zverila s tým, že ju z času na čas navštívi Matthew Perry (†54), ktorý pred časom zomrel vo svojom dome. „Hovorím so svojou mamou, otcom, Matthewom. Myslím, že je mnoho ľudí, ktorí nás sprevádzajú životom. S istotou cítim prítomnosť Matthewa okolo seba,“ povedala v programe CBS Sunday Mornings. 

Súvisiace články

Najčítanejšie