Polojasno, búrky
29°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Už vyzerá úplne inak! Jessica Biel si nechala ostrihať dlhé vlasy, ľuďom sa TAKTO nepáči!
Zdielať na

Už vyzerá úplne inak! Jessica Biel si nechala ostrihať dlhé vlasy, ľuďom sa TAKTO nepáči!

Zdroj: Profimedia

Krásna herečka a manželka Justina Timberlakea predviedla svoj nový účes a svojich fanúšikov rozdelila na dva tábory. Kým niektorí ju vychválili, iní si myslia, že s dlhými vlasmi jej to pristalo viac. Čo poviete vy?

Pre herečku Jessicu Biel (42) boli dlhé zvlnené vlasy doslova poznávacou značkou a hoci sem tam si dopriala jemnú zmenu farby, ofinu, či kratší strih, extrémnym zmenám sa vyhýbala.

Ešte nedávno predviedla na podujatí Met Gala v New Yorku svoju krásnu dlhú hrivu, no o pár dní sa rozhodla zbaviť sa dlhých vlasov. A že je to premena naozaj dramatická, ukázala vo videu miliónom fanúšikov. Žiaľ, pod príspevkom sa nahromadilo viac kritiky ako pozitívnych komentárov.  

Jessica si nechala vlasy ostrihať na poriadne krátky bob a stručne to okomentovala. "Vrátila som späť ten prekliaty bob..." V minulosti si už totiž tento účes vyskúšala a teraz sa k nemu opäť vrátila. Svieži letný strih jej na hlave vyčaroval známy celebritný kaderník An Co Tran, ktorý sa herečke poďakoval za dôveru, informuje glamour.com.

View this post on Instagram

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel)

Hoci si Jessica zvolila jeden z najobľúbenejších účesov všetkých čias, nezožala s ním až taký úspech. Väčšina kritikov jej napísala, že jej účes ubral ženskosť a vyzerá v ňom staršie a vyjadrili sa, že jej dlhé vlasy jednoznačne pristanú viac.   

Nuž, dôležité je, že je ona spokojná. Ktovie, ako na túto zmenu zareagoval jej manžel...

@jessbiel

Chop chop ✂️

♬ original sound - ?
View this post on Instagram

A post shared by E! Insider (@einsider)

Súvisiace články

Najčítanejšie