Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Kvôli krivým zubom vyzerala ako žralok: Operácia a nový chrup ženu zmenili na nepoznanie
Zdielať na

Kvôli krivým zubom vyzerala ako žralok: Operácia a nový chrup ženu zmenili na nepoznanie

Zdroj: Instagram/ jensjawsurgeryjourney

Je až neuveriteľné, ako sa človek dokáže zmeniť iba kvôli novým zubom a peknému úsmevu. Pozrite sa na tú premenu!

51-ročná Jennifer Markey z Minnesoty mala veľmi krivé zuby a vyzerali ako chrup žraloka. Hoci jej operáciu navrhovali už v tínedžerskom veku, nakoniec sa k náročnému zákroku odhodlala až tesne pred päťdesiatkou, píše Daily Star.

Jennifer mala problémy so škrípaním zubov, keď ako malá dýchala ústami. Zuby sa jej preto poriadne tlačili a čeľusť sa začala krútiť. Keď mala 14 rokov, lekári povedali, že by mohla podstúpiť operáciu na vyriešenie jej problému, ale ona to vtedy odmietla. V dospelosti boli preto jej ústa oveľa menšie, ako má väčšina ľudí.

V roku 2021 sa Jennifer napokon rozhodla podstúpiť operáciu, pri ktorej jej čeľuste zväčšili. Dali jej špeciálnu pomôcku, ktorá jej natiahla hornú aj spodnú čeľusť. Pri ďalšom zákroku jej zase vytlačili obe čeľuste dopredu a nakoniec jej nasadili strojček, ktorý jej má zuby ešte čo najviac vyrovnať.  

“Naučila som sa žiť s krivým chrupom a v podstate som sa stým zmierila, no v podvedomí som stále túžila po pekných a rovných zuboch,” priznala žena, ktorú séria zákrokov zmenila na nepoznanie.  

Aj keď si Jennifer musela kvôli zubom veľa vytrpieť, ten nový vzhľad a krásny úsmev za to rozhodne stál, súhlasíte? Fantastická premena!    

Súvisiace články

Najčítanejšie