Zatiahnuté
13°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Trénerka ohúrila výstavnou postavou: Keď prezradila svoj vek, nikto jej neveril
Zdielať na

Trénerka ohúrila výstavnou postavou: Keď prezradila svoj vek, nikto jej neveril

Zdroj: Profimedia

Fitness trénerka a influencerka je najlepším príkladom toho, že vek je len číslo. Hoci je už rokmi zrelá dáma, tvrdí, že je v najlepšej životnej forme. Inšpirujte sa jej radami aj vy!

61-ročná Jacqueline Hooton tvrdí, že jej telo je silnejšie a pevnejšie ako kedykoľvek predtým. Ženám nad 50 rokov radí, aby začali s posilňovaním aj z toho dôvodu, že jednoznačne brzdí starnutie, píše Daily Star.

Jacqueline pôsobí už 20 rokov ako osobná trénerka a aj predtým ju živilo fitness. Svoje zdravie začala brať vážne po narodení prvého syna. Vtedy si totiž uvedomila, že na ňom závisí zdravie jej synčeka. 

Fit babina začala cvičiť podľa cvičení zostavených herečkou Jane Fonda a neskôr prešla na silové tréningy. Verí, že „liekom“ proti starnutiu je práve pohyb a svojim fanúšikom to pravidelne pripomína aj na sociálnych sieťach.   

Profimedia

“Možno starnem, ale rozhodne silniem,“ zamyslela sa na svojom instagramovom profile, keď oslavovala okrúhlu šesťdesiatku. Posilňovanie je podľa nej tajomstvom dlhého a zdravého života. “Špeciálne pre ženy po menopauze je to dôležité. Pre ich kosti, kĺby a vôbec pre schopnosť fungovať každý deň. Takže ak ešte netrénujete, začnite teraz!“ odkazuje svojim fanúšikom.    

„Čím skôr začnete, tým lepšie. Nikdy nie je neskoro a nikdy nie ste veľmi starí,“ dodala na záver sympatická trénerka. V takejto kondičke po 60-tke by sme chceli vyzerať asi všetky, však?   

Súvisiace články

Najčítanejšie