Polojasno
15°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Niektorým sa nepáči jej prejav, iní jej píšu, že vyzerá ako transka: TAKTO reaguje na hejterov Jasmina Alagič
Zdielať na

Niektorým sa nepáči jej prejav, iní jej píšu, že vyzerá ako transka: TAKTO reaguje na hejterov Jasmina Alagič

Zdroj: Instagram/JA

V spoločnosti pôsobí vždy spokojne, vysmiata je od ucha k uchu a vyzerá to tak, že ju len tak niečo nerozhodí. Ako sa však Jasmina vysporiadava s kritikou a hejtermi, ktorým nie je po chuti?

Každá známa osobnosť, ktorá je pravidelne na očiach verejnosti musí rátať s tým, že úplne všetkým sa nikdy páčiť nebude a rovnako je to aj pri moderátorke Jasmine Alagič.

Najlepšiu talentovú šou Česko Slovensko má talent si už bez moderátorky Jasminy Alagič mnohí nevedia predstaviť! 

Hoci je Jasmina krásna žena a pozitívne naladená osoba, ktorá sa netají tým, že najväčším darom a bohatstvom je pre ňu jej vlastná rodina, pravidelne sa stretáva aj s kritikou. Raz ľuďom prekáža jej vzhľad, oblečenie či jej prejav, inokedy ju zhejtujú trebárs za výchovu syna, či najnovšie aj za jesennú výzdobu domu, ktorá opäť nebola všetkým po chuti.   

Jasmina o sebe vie, že nie je dokonalá a vôbec nemá problém svoje nedokonalosti nielen prezradiť, ale aj ukázať. Pre Topstar napríklad prezradila, že by bola rada, keby mala krajšiu pleť a menšiu celulitídu, ale najdôležitejšie pre ňu je, vedieť si urobiť srandu predovšetkým sama zo seba a nebrať všetko tak vážne.

Temperamentná kráska tvrdí, že hoci ju ľudia kritizujú často, ničím ju nedokážu uraziť. Dôležité podľa nej je, aby bol človek sám so sebou spokojný a to nielen so vzhľadom, ale najmä s tým, aký je človek a potom ho tak ľahko niečo nerozhodí.  

Moderátorka si pritom na svoju adresu vypočula už naozaj rôzne bizarnosti, medzi nimi napríklad aj to, že vyzerá ako prerobený muž... Nuž, možno by si mali všetci hejteri uvedomiť, že ich neustála kritika ostatných poukazuje akurát na ich vlastné slabosti a komplexy...   

Súvisiace články

Najčítanejšie