Skoro jasno
22°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Rifľovina od hlavy až po päty: Marta Jandová vám ukáže, ako v nej vyzerať elegantne aj bez námahy
Zdielať na

Rifľovina od hlavy až po päty: Marta Jandová vám ukáže, ako v nej vyzerať elegantne aj bez námahy

Zdroj: TV JOJ

Je to práve denim, ktorý nikdy nevyjde z módy. Ako ho však štýlovo nosiť, aby ste na sebe podčiarkli to, čo je na vás pekné? Ukáže vám to porotkyňa Talentu Marta Jandová!

Populárna porotkyňa Česko Slovensko má talent Marta Jandová je v šou vždy pekne nalíčená a nastajlovaná. Aký je však jej vzťah k móde v súkromí? 

​"V tej móde nejako nefigurujem. Niekedy ma to až mrzí, že nepoznám módne trendy. Občas sa niekoho opýtam, čo je trendy a kúpim si pár kúskov...Ak však nikde nemusím, tak mám stále rifle a tenisky. Je to pre mňa to najpríjemnejšie oblečenie..." povedala pre web tv.nova.cz. Hoci Marta módne novinky nesleduje, darí sa jej obliekať štýlovo a trendy. Dôkazom je práve jej komplet denimový outfit, v ktorom sa pred pár dňami objavila na jednej spoločenskej akcii. Rifľové sako a nohavice doladila čiernym klobúkom, rolákom a mokasínami a na sebe predviedla aktuálne top módne hity jesennej sezóny. Dĺžka saka a strih nohavíc jej postavu pekne predĺžili a topánky na podpätku pridali pár centimetrov navyše... Takýmto outfitom sa rozhodne oplatí inšpirovať!

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie