Jasno
15°
Bratislava
Eugénia
18.9.2024
Milujúci patrner stál po celý čas pri nej: Žena so zdeformovanou tvárou sa ukázala po zákrokoch
Zdielať na

Milujúci patrner stál po celý čas pri nej: Žena so zdeformovanou tvárou sa ukázala po zákrokoch

Zdroj: instagram/jacqueline_claire99

Mladá žena zažila hotovú nočnú moru, kedy ju napadli dvaja psi a dohrýzli jej väčšinu tváre. Po zázraku, že tento útok vôbec prežila, sa dočkala aj rekonštrukčnej operácie, ktorá jej aspoň čiastočne vrátila tvár.

22-ročná študentka Jacqueline Durand mala pracovať ako opatrovateľka dvoch psov, kým ich majitelia boli na dovolenke. Mladá žena sa so zvieratami ešte predtým zoznámila a majiteľ ju ubezpečil, že budú kvôli bezpečnosti v klietke, keď príde. Žiaľ, majitelia veľkých psov ich zabudli zavrieť do klietky a tí mladú dievčinu napadli hneď, ako vošla do domu, píše tyla.com.

Takto vyzerala Jacqueline pred hrozivým útokom psov...

Jacqueline nemala pri psoch zmesi boxera a pitbulla žiadnu šancu. Najhoršie dopadla jej tvár, zúrivé zvieratá jej odtrhli nos, líca, uši, a dohrýzli jej celé telo…  

„Cítila som, ako mi koža visí z tváre a myslela som si, že zomriem, povedala Jacqueline pre CBS News. Žena utrpela niekoľko život ohrozujúcich zranení so stratou väčšej časti tváre.  

Študentka, ktorá zostala po útoku psov príšerne znetvorená, sa rozhodla, že svoju tvár nebude skrývať.

„Chcem, aby majitelia psov dokonale poznali svoje zvieratá a mohli to následne komunikovať s ľuďmi, ktorí sa o nich majú starať, povedala odážne.  

Jacqueline zdieľala svoju cestu na sociálnych sieťach v nádeji, že inšpiruje ostatných, aby sa nikdy nevzdávali. Ona sama priznala, že po tom všetkom, čo prežila, mala najväčšie obavy z toho, že ju priateľ Nathan (24), opustí, nič také sa však nestalo.  

Útok ich nakoniec ešte viac zblížil, Nathan stál po celý čas pri nej a teraz sa obaja tešia z toho, že Jacqueline je po náročných zákrokoch, ktoré jej aspoň čiastočne vrátili tvár.  

Je to úžasná bojovníčka, držíme jej palce!   

Súvisiace články

Najčítanejšie