Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Pripadali si obyčajné, na vylepšenia minuli majland: Dvojičky túžili vyzerať ako bábiky, TOTO je výsledok
Zdielať na

Pripadali si obyčajné, na vylepšenia minuli majland: Dvojičky túžili vyzerať ako bábiky, TOTO je výsledok

Zdroj: Profimedia

Hoci boli prirodzene pekné, so svojím vzhľadom neboli spokojné, cítili sa nudne a nepríťažlivo. Sestry sa rozhodli podstúpiť sériu zákrokov, aby vyzerali identicky a sexi a čo najviac sa priblížili svojmu ideálu - bábike Barbie.

Kým mnohé dvojičky sa najmä v dospelosti snažia od seba odlíšiť, tieto sestry si zaumienili presný opak. Rozhodli sa urobiť všetko preto, aby si boli podobné čo najviac a neváhali pre to podstúpiť desiatky bolestivých a finančne náročných zákrokov, píše thesun.co.uk.

Naozaj túžili vyzerať takto?  

26-ročné sestry Daisy a Dolly Simpson z Veľkej Británie podstúpili už mnoho zákrokov a kozmetických procedúr, ktorými chceli vyzerať nielen atraktívnejšie, ale najmä čo najviac identicky. To druhé sa im určite podarilo, no o tej príťažlivosti sa to už veľmi povedať nedá, súhlasíte? 

Takto vyzerali sestry pred zákrokmi...  

Profimedia

Dvojičky začali s plastickými vylepšeniami už ako 18-ročné. Obe si nechali zväčšiť pery, nasledovali prsia s rovnakou veľkosťou, nos rovnakého tvaru, úprava pozadia, dokonca aj vagíny a niekoľko ďalších. 

Profimedia

Daisy a Dolly cítia po zákrokoch veľmi žensky a príťažlivo a sú šťastné, že si splnili svoj detský sen, a to čo najviac vyzerať ako ich ideál krásy - bábika Barbie.   

"Sme veľmi spokojné s tým, ako teraz vyzeráme, no ešte sme rozhodne neskončili,” dodali dvojičky, pre ktoré sa stali úpravy svojho vzhľadu doslova závislosťou. Čo poviete, dá sa v ich prípade ešte niečo vylepšovať? 

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie