Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Plastikami dosiahla vytúžený vzhľad, ale to jej nestačí: Elise trvá tri hodiny, kým sa nalíči a opustí byt
Zdielať na

Plastikami dosiahla vytúžený vzhľad, ale to jej nestačí: Elise trvá tri hodiny, kým sa nalíči a opustí byt

Zdroj: Profimedia

Túžila vyzerať ako bývalá britská modelka Katie Price a neváhala si kvôli tomu niekoľkokrát ľahnúť pod nôž. Z nenápadného dievčaťa sa tak stala, žena, ktorú by ste na ulici rozhodne neprehliadli!

Elisa Albrich (29) z Nemecka, ktorá na sociálnych sieťach vystupuje ako Elisa Selina, vždy obdivovala poprsie modelky Katie Price. Keďže sama mala takmer plochý hrudník, hneď ako dosiahla plnoletosť, rozhodla sa podstúpiť plastickú operáciu. Ku konečnej spokojnosti absolvovať až štyri korekcie prsníkov a tak má dnes z malých jednotiek neprehliadnuteľné osmičky, píše Daily Star.

Elisa je doslova posadnutá vlastným vzhľadom a chce vyzerať dokonalo kamkoľvek príde a kvôli tomu trávi až tri hodiny líčením a úpravou svojho účesu. Jej potreba neustáleho vylepšovania a zmien vzhľadu pravdepodobne súvisí s detstvom, na ktoré má zlé spomienky. Matka ju už ako malú týrala, z čoho má dodnes psychické problémy.

Dlhé roky pre ňu bolo ťažké nájsť aj skutočnú lásku. Muži z nej síce šalejú, ale majú ju iba za obyčajný sexuálny objekt. Šťastie sa na ňu usmialo až v Los Angeles, kam sa presťahovala a našla tam muža svojich snov.  

Prsnatá Elisa má vďaka svojmu vzhľadu tisíce obdivovateľov na sociálnych sieťach, no priznáva, že jej píšu aj nepríjemní hejteri, ktorí jej vypisujú urážlivé komentáre.

“Nerozumiem, prečo takí ľudia sledujú môj profil a pozerajú sa na moje fotografie, keď im vlastne prekážam. Ja nesledujem nikoho, kto mi nie je sympatický. Ale aj také sú sociálne siete. Ľudia si viac dovoľujú, ale v reálnom živote by na to nemali odvahu, " myslí si Elisa a radí ostatným, aby nesúdili ľudí, ktorých vôbec nepoznajú a aby sa viac snažili o spokojnosť so svojím vlastným životom. 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie