Skoro jasno
19°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Zostarnutá, pribratá a zanedbaná: Niekdajšiu krásku z Pobrežnej hliadky by ste dnes nespoznali
Zdielať na

Zostarnutá, pribratá a zanedbaná: Niekdajšiu krásku z Pobrežnej hliadky by ste dnes nespoznali

Zdroj: Profimedia

V čase najväčšej slávy po nej túžili všetci muži, ženy jej závideli sexepíl a dokonalú postavičku. Hoci má bývalá seriálová plavčíčka íba 51 rokov, vyzerá oveľa staršie a z pôvodnej krásy jej nezostalo už vôbec nič.

51-ročnú Nicole Eggert preslávila úloha sexi plavčíčky v červených plavkách v kultovom seriáli Pobrežná hliadka. Kým vtedy patrila zo všetkých kolegýň medzi tie najkrajšie a najpôvabnejšie, dnes patrí medzi tie, na ktorých sa starnutie a nepriaznivé životné situácie prejavili najviac, informuje Daily Mail.

Bývalá sexica z Baywatchu sa na verejnosti príliš neukazuje, paparazzi ju nafotili približne po 1,5 roku a bol to poriadny šok. Nicole pravdepodobne upratovala garáž aj so svojou dcérou. Vo vyťahaných teplákoch, starom tričku a neupravenom vzhľade je skutočne k neuvereniu, že ide o slávnu sexi herečku.  

Profimedia

Nicole Eggert zažila slávu už ako dieťa, keď vyhrala niekoľko súťaží krásy, čo jej otvorilo brány k hereckým príležitostiam. Postava v seriáli Baywatch ju vyniesla na vrchol úspechu, no zároveň sa tým jej herecká kariéra skončila.   

Herečka sa v minulosti musela popasovať s obrovskými dlhmi a nakoniec vyhlásila osobný bankrot a z problémov sa jej pravdopodobne nepodarilo dostať ani doteraz... 

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by Baywatch_TV (@baywatch_tv)

Súvisiace články

Najčítanejšie