Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Spomínate si na slávne poltonové sestry? Staršia a ťažšia konečne schudla, brutálna premena!
Zdielať na

Spomínate si na slávne poltonové sestry? Staršia a ťažšia konečne schudla, brutálna premena!

Zdroj: Profimedia

Známa reality šou im priniesla slávu aj peniaze, no pohľad na to, ako žijú a bojujú s obrovskou nadváhou, bol často veľmi smutný. Dnes sú na tom obe neporovnateľne lepšie.

Amy (35) a Tammy (36) Slaton preslávila reality šou stanice TLC, ktorá by sa dala preložiť ako “Poltonové sestry.” Na začiatku totiž vážili dokopy neuveriteľných 498 kíl, pripomína tyla.com.

Mladšia a ľahšia Amy vážila na začiatku 181 kíl a podarilo sa jej schudnúť na 122. Oveľa väčším víťazstvom však pre ňu bolo to, že sa jej podarilo otehotnieť a dnes je už šťastnou mamičkou dvoch synov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Amy Halterman (@amyslaton_halterman)

Obéznejšia a staršia Tammy vážila na začiatku vyše 317 kíl a postupne zhodila na 286, čo bolo stále šialené číslo. V poslednej sérii šou obézna Tammy priznala, že vypila osem fliaš tvrdého alkoholu týždenne a lekári začali mať vážne obavy o jej život. Nakoniec sa predsa len nakopla a dobrovoľne sa dávala dokopy v liečebnom ústave, kde úplne skončila s alkoholom, fajčením a nezdravým jedlom. Chudnúť a zlepšovať svoje zdravie sa rozhodla už pod dozorom lekárov, čo sa jej zjavne podarilo.

V liečebnom zariadení v Ohiu Tammy našla dokonca aj lásku a za partnera Caleba Willinghama sa nedávno aj vydala. „Všetci ma poznáte ako Tammy Slaton, ale teraz ma budete poznať ako pani Tammy Willingham. Som teraz vydatá!“ nechala sa počuť hviezda reality šou.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miz Hollywood (@mizhollywood)

Tammy sa po dlhom čase vrátila na sociálne siete a potešila fanúšikov novými fotografiami, na ktorých je výrazne schudnutá a odhodlaná pokračovať ďalej. Výrazné pokroky ju natoľko potešili a nakopli, že začala uvažovať aj o deťoch, ak to v jej prípade vôbec bude možné. Držíme jej palce, nech sa nevzdáva a pokračuje ďalej!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tammy Slaton (@queentammy86)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tammy and Amy (@my1000lbsisters)

Súvisiace články

Najčítanejšie