Jasno
16°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Speváčka PINK prekvapila výrazne štíhlejším telom: TAKTO sa jej podarilo zhodiť kilá navyše
Zdielať na

Speváčka PINK prekvapila výrazne štíhlejším telom: TAKTO sa jej podarilo zhodiť kilá navyše

Zdroj: Profimedia

Americká speváčka Pink je už dvojnásobnou matkou a momentálne sa pýši štíhlejšou a pevnejšou postavou ako pred tehotenstvom. Toto sú jej rady, ako sa dostať rýchlo do formy!

Keď tento rok vydala speváčka Pink (43) nový album a vyrazila na tour, fanúšikovia žasli. Na pódium vstúpila s oveľa štíhlejšou a pevnejšou postavou, píše usmagazine.com.

Váha u nej lieta ako na hojdačke, ale akonáhle pripravuje koncert so skvelou šou, vie sa vraj vyhecovať a zhodiť, čo treba. Bezpochyby je za tým veľa pohybu, pretože to, čo predvádza na pódiu v rámci turné, je plné tanca a akrobatických prvkov. Dôležitá je tiež zmena v jedálničku. Rovnako ako každého, aj ju večer niekedy prepadne vlčí hlad. Ako mu predchádzať?

Výživné raňajky sú základ 

Speváčka začína každé ráno čerstvými ovocnými šťavami alebo smoothies, má ich dokonca naordinované od svojej osobnej trénerky Gregorie Joujon-Roche. 

Ovocné raňajky pomôžu telu rýchlo dodať energiu, a navyše nakopnú metabolizmus. Pink si do nich pridáva aj kúsok avokáda, kokosového masla alebo ľanového oleja, čo ju zasýti na dlhšie.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa P!NK (@pink)

Jesť pravidelne  

Príčin nočného hladu a chutí je veľa. Jednou z nich môže byť skutočnosť, že ste si naordinovali tvrdú diétu ak tomu ste začali cvičiť. Jediné, čo za deň zjete, je zelenina s plátkom mäsa a možno ešte pár kúskov ovocia. "V takom prípade nie je nič zvláštne na tom, keď sa večer dostavia najrôznejšie chute, ktoré potom hladujúci uspokojuje tým najhorším možným spôsobom - napríklad zjete balíček chipsov alebo celé balenie zmrzliny," hovorí trénerka Tereza Kompánková z Fitness Clubu Contours. Chce to nedržať extrémne diéty, ale dať prednosť pravidelnosti.  

Nezaháňať hlad brokolicou  

Pocit hladu nevyriešite ani tým, že si pripravíte veľkú misu zeleninového šalátu. Aj keď je zelenina zdraviu prospešná, je potrebné do tela dostať aj kvalitné bielkoviny a rozumné množstvo komplexných sacharidov. „K zelenine si na tanier vždy pridajte bielkovinu,“ dáva svoj tip Martin Kudera, zakladateľ Farmy Živina, a dodáva, že na udržanie štíhlej a zdravej postavy či pri jej budovaní je dôležité zamerať sa na kvalitné suroviny.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa P!NK (@pink)

Nezabúdať na vodu  

Nie nadarmo sa hovorí, že hlad je prezlečený smäd. Nezabúdajte cez deň dostatočne piť, najlepšie čistú vodu, nech to nedoháňate večer pred spaním. Potom si chodením na záchod narušíte spánok. Najviac vody by ste mali vypiť dopoludnia. Počas celého dňa potom zhruba 2,5 litra podľa počasia aj toho, akú prácu vykonávate či aký je váš životný štýl. Čím viac pohybu, tým viac tekutín. Majú vplyv aj na kvalitu vašej pleti!   

Zbavovať sa stresu  

Počas obdobia zvýšenej stresovej záťaže naše telo vylučuje hormón kortizol, ktorý je spúšťačom stresových reakcií a zvyšuje krvný cukor, ktorý má za následok tzv. vlčí hlad. Zamyslite sa preto nad tým, či v práci alebo osobnom živote neriešite problémy, ktoré vás nadmerne a dlhodobo stresujú. Stres totiž môže byť príčinou nielen nočného hladu, ale aj celého radu závažných zdravotných problémov. Hoci je nemožné sa stresovým situáciám úplne vyhnúť, snažte sa ich aspoň eliminovať alebo nájdite spôsob, pomocou ktorého vnesiete do svojho života viac pokoja, harmónie a dokážete sa odpútať od každodenných starostí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa P!NK (@pink)

Skúšať sa hýbať  

Pohyb je jednoducho základom zdravia a nemusíte nutne cvičiť denne vo fitku. Rovnako ako speváčka Pink, uprednostnite to, čo vám robí radosť. V jej prípade je to tancovanie. Pri lekciách potom nevnímate čas a okrem spálených kalórií telo napumpujete aj endorfíny, teda hormóny radosti. Z nutnosti sa potom stane zábava a práve napríklad aj eliminátor stresu. Čo tak viac chodiť, zájsť si zaplávať, na jogu...?  

Povoliť, ale len na čas 

Vcelku častým dôvodom škŕkania v bruchu a najrôznejších chutí, najmä vo večerných hodinách, je predmenštruačný syndróm alebo PMS. Hormonálne zmeny pred začiatkom menštruácie dokážu ovplyvniť nielen chute na jedlo, ale aj celkovo fyzický, a dokonca aj psychický stav. V tomto období si jedlo neodopierajte a v rozumnom množstve si doprajte aj nejakú tú sladkosť. Neberte však PMS ako dôvod na prejedanie. Ostatne aj chute na sladké môžete uspokojiť v rámci zdravého životného štýlu. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @cur.tle

Súvisiace články

Najčítanejšie