Jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Aj v zrelom veku môžete svoj život otočiť: Susan schudla 25 kíl a súťaží v kulturistike
Zdielať na

Aj v zrelom veku môžete svoj život otočiť: Susan schudla 25 kíl a súťaží v kulturistike

Zdroj: Profimedia

Táto žena je už päťnásobnou babičkou a až po šesťdesiatke sa rozhodla, že svoj život zmení od základu. Svojou neskutočnou premenou je teraz inšpiráciou pre tisícky žien z celého sveta.

65-ročná Susan Guidi je matkou štyroch detí a má už dokonca aj päť vnúčat. Pred dvomi rokmi sa vzdala nezdravých návykov, úplne zmenila životosprávu, začala pravidelne cvičiť a svojou premenou doslova vyráža dych, píše Daily Mail.

Susan začala svoju premenu v roku 2020 a už za necelý rok sa jej podarilo zhodiť 25 kíl, čo ju motivovalo pokračovať ďalej. Telo si začala spevňovať, zamilovala si fitnes aj kulturistiku natoľko, že sa začala zúčastňovať súťaží a dokonca aj zvíťazila!

Takto vyzerala pred premenou...

Profimedia

Fit babička začala tým, že sa vzdala obľúbených no kalorických jedál a tiež vína, začala sa stravovať zdravo a päťkrát týždenne cvičiť. Teraz váži iba 58,5 kíl a je vzorom pre mnohé ženy. 

„Spoločnosť očakáva, že sa ženy nad päťdesiat jednoducho usadia a budú babičkami. Celý život som bola manželkou, matkou a babičkou, a tak som chcela niečo urobiť aj pre seba. Držala som snáď každú diétu pod slnkom, rovnako ako väčšina žien v mojom veku som so svojim telom nebola vôbec spokojná. Chcela som, aby zovňajšok zodpovedal tomu, ako sa cítim vo vnútri,“ vysvetlila Susan, ktorá bola typickou ženou v menopauze. Mala nadváhu, nesprávne sa stravovala a nedbala ani na dostatočný spánok a odpočinok.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ilene Block (@silverandstrong)

Na svoj úspech v kulturistickej súťaži je nesmierne pyšná. „Nemohla som uveriť, že sa to stalo. Bolo to neuveriteľné. Vyhrala som v skupine žien, ktoré boli všetky mladšie ako ja. Akonáhle sa rozsvietili svetlá, rozprúdila som publikum. Akoby som bola pre pódium stvorená,” povedala Susan, ktorá je plná energie a optimizmu a zo starnutia nemá teraz vôbec žiadne obavy. 

Klobúk dole, fantastická premena, čo poviete? Budete sa inšpirovať?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie