Zatiahnuté
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Ženy sú z českej hviezdy úplne nadšené: Anna ukázala TO, čo mnohé pod šatami všemožne skrývajú
Zdielať na

Ženy sú z českej hviezdy úplne nadšené: Anna ukázala TO, čo mnohé pod šatami všemožne skrývajú

Zdroj: instagram/anna_julie_slovackova

Hoci väčšina známych hviezd chce na fotkách na sociálnych sieťach vyzerať čo najlepšie a všetky nedokonalosti sa snažia upraviť, ona k nim nepatrí! Česká speváčka Anička Slováčková ukázala svoje telo bez úprav a u žien zožala obdiv.

Kým väčšina známych žien si fotku, ktorú zavesí na sociálne siete radšej trikrát skontroluje, či je úplne perfektná, Anička je presný opak. 27-ročná hudobníčka prešla náročným obdobím, keď porazila rakovinu, takže to, ako na fotkách jej postava vyzerá, už vôbec nerieši. 

Dôkazom je práve jej fotografia v plavkách, ktorú na instagrame zverejnila bez akýchkoľvek úprav. Na nej vidieť tukové faldíky na bruchu a do očí bijú aj jej väčšie stehná a ruky... "Každá postava je v plavkách krásna. Som zdravá, môžem robiť prácu, ktorá ma baví, moje telo teraz kráča so mnou ruka v ruke ako super parťák na tréningoch, koncertoch ako aj na dovolenke pri mori a ja konečne začínam cítiť úplne iný typ sebalásky, ako som doteraz cítila," priznala blondína. A ženy sú z nej úplne nadšené! Prečo? "Samotný svet dokonalý nie je, iba ľudia zo seba robia niečo, čo nie sú. Ale ono to fakt nie je potreba. Ďakujeme za opravdivosť," odkázali jej stovky fanúšičiek. 

Súvisiace články

Najčítanejšie