Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Spomínate si na slávnu skupinu East 17? Hlavného speváka by ste dnes asi nespoznali!
Zdielať na

Spomínate si na slávnu skupinu East 17? Hlavného speváka by ste dnes asi nespoznali!

Zdroj: Instagram/brianharveyeast17

V deväťdesiatych rokoch boli chlapčenské kapely na výslní a takmer každé mladé dievča malo medzi nimi nejakého miláčika. Veľmi populárny bol aj tento spevák, ktorý sa po rokoch zmenil na nepoznanie!

Mnohí si určite spomínate na populárne chlapčenské skupiny známe z 80. a 90-tych rokov ako Backstreet Boys, Take That, Boyzone, New Kids on the Block a samozrejme nezabudnuteľná skupina East 17 na čele so spevákom Brianom Harveym, ktorý bol nútený kvôli psychickým problémom neskôr kapelu opustiť, pripomína Daily Mail.

Spoznali by ste v ňom bývalú star?

Dnes už 48-ročný Brian Harvey bol vyhodený z kapely, keď v jednom z rozhovorov priznal, že si dal dvanásť tabliet extázy a odišiel bezpečne domov. Spevák sa stretol v živote s mnohými problémami. V roku 2001 po útoku v nočnom klube utrpel vážne poranenia hlavy, o pár rokov neskôr takmer prišiel o život, keď spadol pod kolesá svojho Mercedesu. Urobilo sa mu údajne veľmi zle z jedla a z auta vypadol. Už predtým bol hospitalizovaný, keď sa údajne pokúsil o samovraždu. 

Harvey bol ženatý s tanečnicou Natashou Carnegie, s ktorou má dcéru, no ich manželstvo trvalo iba päť rokov. Bývalá spevácka hviezda je už dvadsať rokov rozvedená, spevák žije v ústraní a takmer úplne sa vyhýba spoločnosti.

Ich plagáty malo v tej dobe v detskej izbe takmer každé dievča!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brian Harvey (@brianharveyeast17)

Jeho aktuálne fotografie paparazzi zachytili po dlhej dobe, keď ho nafotili, ako si robí poriadok okolo svojho domu vo východnom Londýne.

Profimedia

Hoci spevák nemá ešte ani päťdesiat, pôsobí oveľa staršie a zničene a jeho starý imidž pripomína iba svojsky nasadená šiltovka, ktorej zjavne zostal verný. 

No povedzte, spoznali by ste v tomto mužovi slávneho miláčika žien z kapely East 17?

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie