Jasno
18°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Z filmovej princeznej Fantaghiro bude čoskoro 60-tnička: Pozrite sa, ako sa zmenila!
Zdielať na

Z filmovej princeznej Fantaghiro bude čoskoro 60-tnička: Pozrite sa, ako sa zmenila!

Zdroj: Instagram/fantaghiro_official

Krásna a statočná princezná si získala sympatie mnohých divákov a je neuveriteľné, že od premiéry tejto talianskej filmovej série ubehlo už viac ako tridsať rokov. Ako dnes táto obľúbená hrdinka vyzerá?

Odvážnu a nespútanú Fantaghiro skvele stvárnila herečka taliansko-francúzskeho pôvodu, Alessandra Martines (59), ktorá vyzerá stále fantasticky a pritom veľmi prirodzene.

;t=2s

Filmová Fantaghiro sa k herectvu dostala cez balet, ktorému sa venovala od detstva. Ako tanečnica, vystupovala vo Švajčiarsku, USA, Taliansku aj vo Francúzsku. A práve tam sa zoznámila so svojím budúcim manželom, filmovým režisérom Claudom Lelouchom, s ktorým má dospelú dcéru Stellu. Jej manžel bol starší o 26 rokov a hoci to pre nich zo začiatku nebola prekážka, po šestnástich rokoch sa rozviedli. Ich spoločný život bol vraj náročný, manžel ju psychicky týral a podvádzal.

Alessandra sa následne zaľúbila a vydala za herca Cyrila Descoursa, ktorý bol od nej mladší o dvadsať rokov a hoci mu ako 49-ročná porodila syna Huga, ani tento vzťah jej nevydržal, no podľa jej slov zostali priateľmi.  

Hoci sa sympatická herečka objavila v niekoľkých filmoch a seriáloch, ľudia si ju pamätajú najmä kvôli postave nebojácnej princeznej Fantaghiro, ktorá ju pravdepodobne preslávila najviac. 

Alessandra Martines oslávi v budúcom roku okrúhlu šesťdesiatku a hoci je tvár už zdobí niekoľko vrások, vyzerá stále výborne, súhlasíte?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DonnaPOP (@donnapop)

Súvisiace články

Najčítanejšie