Polojasno
20°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Zuzana Plačková má rafinovaný plán so svojím synom Dionom: Na TOTO môžu zvedaví Slováci zabudnúť!
Zdielať na

Zuzana Plačková má rafinovaný plán so svojím synom Dionom: Na TOTO môžu zvedaví Slováci zabudnúť!

Zdroj: instagram/queen.plackova

Jedna z našich najobľúbenejších influenceriek Zuzana Plačková môže každú chvíľu porodiť svoje prvé dieťa. A s ním má už teraz veľké plány!

Zuzana Plačková si už stihla splniť všetky sny, ktoré v živote mala. Tým najväčším bolo práve dieťa, ktoré môže každú chvíľu porodiť…

​Hoci Dion, ako svojho syna s manželom Reného nazvali, ešte nie je na svete, už teraz s ním má veľké plány. Zriadila mu profil na instagrame, no ak ste si mysleli, že ho bude svojim fanúšikom a verejnosti ukazovať, omyl! Budúca mamička sa pridá k tým celebritám, ktoré tváre svojich ratolestí pred inými skrývajú. “Neplánujem ho ukazovať do tváre a vlastne ani nejak moc ho nechcem prezentovať na instagrame… Ale povedala som si, že keď už budú všetci takí zvedaví a ja pyšná mamina, tak keď bude mať profil dionbaby 500k followerov a viac, tak pridáme na ten profil s ním fotku, kde ho uvidíte… Viem, veľká špekulantkami som,” zavtipkovala Zuzana. 

Aj čo sa týka úspechu a výchovy svojich budúcich detí, Zuzana v tom má úplne jasno. “Verím, že moje deti ma úspechom predbehnú už v mladom veku, lebo ich budem viesť k tomu, aby sa vedeli v živote obracať a vyrástli z nich dobrí, čestní a pracovití ľudia,” dodala. 

Súvisiace články

Najčítanejšie