Oblačno
17°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Chlapi sú z nej PAF vďaka videám o varení: Kristína jednoducho vie, ako na TO!
Zdielať na

Chlapi sú z nej PAF vďaka videám o varení: Kristína jednoducho vie, ako na TO!

Zdroj: TikTok/kikinkaazemankova

Programy o varení a krátke videá z kuchyne zaplavujú sociálne siete a mnohí sa vďaka nim preslávili. Svojská Češka ich poňala tak trochu inak a najmä chlapov si tým okamžite získala!

Kristína Kikinka Zemánková, ktorá sa preslávila s Varením pre chlapov, právom rúca internet, píše český magazín expres.cz.

Jej príspevky majú vtip, nechýba im sebairónia a veľký nadhľad a vo finále prinášajú aj cenné rady a hlavne jedlá, ktoré sa skutočne dajú jesť. Ak si na jej štýl zvyknete, nebude vám prekážať ani jej občas poriadne vulgárny slovník.

„Ahoj, ukážem ti, čo som v nedeľu varila, keď mám v chladničke ho*no“. Nie je to recept, ktorý by som ti chcela odovzdať, ale aj tak ti ho sem dám,“ povedala v jednom zo svojich videí Kristína, ktorá boduje svojim Varením pre chlapov.

Nie príliš vyberaný slovník a „lenivé“ skratky, ktoré nás obzvlášť bavia, sú veľmi vítaným korením videí, ktoré sa neberú príliš vážne, ale o to viac ich vo finále oceníte.

@varimeprochlapy ?? #fyp#foryou#viral#foryoupage#fypシ#protebe#fy#funny ♬ původní zvuk - Vaříme pro chlapy ??

„Nespál ten cesnak, lebo to budeš mať horké ako prasa,” a tak podobne. Rada používa slovo „fancy“ a pri každom jednom videu vás dobre pobaví. 

Nuž, chcela byť iná a zaujať a to sa jej rozhodne pobavilo, minimálne mužské publikum ju vraj totálne žerie. Čo poviete na jej svojské kulinárske videá vy?

@varimeprochlapy Pijete kávu??❤️ #fyp#foryou#viral#foryoupage#fypシ#protebe#fy#funny#icedcoffee#nature ♬ původní zvuk - Vaříme pro chlapy ??
@varimeprochlapy mám radši banánovej?? #fyp#foryou#viral#foryoupage#fypシ#protebe#fy#kitchen#funny#strawberry ♬ původní zvuk - Vaříme pro chlapy ??
@varimeprochlapy Se slupkou nebo bez???? #fyp#foryou#viral#foryoupage#fypシ#protebe#fy#funny#cucember ♬ původní zvuk - Vaříme pro chlapy ??

Súvisiace články

Najčítanejšie