Skoro jasno
17°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Na veľkonočnú výzdobu minula takmer 1700 eur: Jej dom by ste na sviatky neprehliadli
Zdielať na

Na veľkonočnú výzdobu minula takmer 1700 eur: Jej dom by ste na sviatky neprehliadli

Zdroj: Instagram/sensational.seasons

Táto dvojnásobná mama má vo vyzdobovaní príbytku, a to nielen na Veľkú noc, obrovskú záľubu, z ktorej sa postupne stal výhodný biznis. Pozrite sa, ako to v tejto rodine momentálne vyzerá!

Mamička dvoch detí Hannah Nicholls (30) sa na veľkonočné sviatky pripravuje v podstate už krátko po Vianociach. Ich dom by ste si v tomto období ľahko pomýlili s honosne vyzdobeným nákupným centrom, pretože pestrá výzdoba je doslova na každom kúsku ich domu, píše The Sun.

​Veľkonočné sviatky sa po novom už volajú inak! 

Tieto sviatky Hannah vytvorila v ich dome veľkonočnú krajinu zázrakov v hodnote 1 400 libier. Hoci množstvo dekorácií a doplnkov kúpila, celé zdobenie a nápady, vrátane vencov či girlánd vyrába vlastnými rukami. 

„Toľko ľudí sa ma pýta, koho som si najala na túto výzdobu a sú šokovaní, keď im poviem, že je to všetko moja vlastná práca,” hovorí Hannah, ktorá má záľubu v dekoráciách aj na Vianoce, Helloween či iné sviatky počas roka už od tínedžerských čias. 

Všetko sa to u Hannah začalo ako koníček, no posledné roky sa výrobou a predajom dekorácií aj živí a s vlastnou firmou sa jej dobre darí. 

Kreatívna mamina realizuje rôzne nápady, ktoré bežne v obchodoch nenájdete. Tieto sviatky vyrobila napríklad veľkonočný luster a veľký úspech mal aj vianočný stromček prerobený pomocou dekorácií na veľkonočný.  

„Milujem zdobenie, pretože vďaka nemu sú sviatky vždy mimoriadne výnimočné. Ale tohtoročná veľkonočná výzdoba je zatiaľ moja najlepšia,” dodáva Hannah, ktorej dom chodia obdivovať aj ľudia z ďalekého okolia. 

Čo na to hovoríte vy? Pozrite sa na ďalšie krásne veľkonočné ozdoby, ktoré táto mamina vyrába!

Súvisiace články

Najčítanejšie