Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Slovenky zbledli závisťou: Mária Čírová sa pochválila štvorposchodovou tortou, ktorú sama upiekla
Zdielať na

Slovenky zbledli závisťou: Mária Čírová sa pochválila štvorposchodovou tortou, ktorú sama upiekla

Zdroj: Instagram

Mária Čírová je nielen skvelá speváčka, ale pokojne by sa uživila aj ako cukrárka. To, čo dokáže v kuchyni, je naozaj obdivuhodné.

Na koncertoch dokáže svojím hlasom a pesničkami dojať tisíce ľudí. Čírová sa však rozhodne nestratí ani v kuchyni! Počas pandémie s ňou mnohé ženy kváskovali, vypekali a varili chutné jedlá podľa jej receptov. Mária nie raz dokázala, že je skvelá gazdiná. Tentoraz však mnohé ženy poriadne prekvapila!

Pre svoju najbližšiu rodinu prichystala poriadne prekvapenie - štvorposchodovú tortu, ktorú sama upiekla. Pri pohľade na ňu by ste povedali, že ju určite pripravila profesionálna cukrárka. Vyzerá totiž fantasticky! Speváčka priznala, že ju dokopy tvorila 12 hodín. Hoci to bola poriadna drina, príprava torty ju veľmi bavila. "Moje štvorposchodové dielo! Výroba mi trvala 12 hodín. Zatiaľ som však len v procese učenia sa. Možno budem časom rýchlejšia, uvidíme, nezáleží na tom vôbec... Ale baví ma to neskutočne!!! Len kým sa mi podarilo fondán zafarbiť na túto farbu, toľko som ho vaľkala a prekladala, až si dnes ruky necítim," priznala trojnásobná mamička. 

Od svojich fanúšičiek si za svoje dielo vyslúžila obdiv a uznanie. Slovenky jej cukrárske dielo označili ako "nádherné a dokonalé". Súhlasíte s nimi?

Súvisiace články

Najčítanejšie