Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Kašlite na dokonalosť! Zábavná kniha pre všetky mamy, ktoré už toho majú dosť!
Zdielať na

Kašlite na dokonalosť! Zábavná kniha pre všetky mamy, ktoré už toho majú dosť!

Zdroj: Ikar

Táto kniha je ako stretnutie s dlhoročnou priateľkou alebo ako správa od spriaznenej duše, čo vám po náročnom dni dodá energiu prežiť ďalšiu bezsennú noc. Je to uistenie, ktoré každá matka občas potrebuje počuť: Netreba vždy všetko zvládať dokonale.

Presne o tom je kniha Drž sa! od svetoznámej influencerky Kristiny Kuzmič. Ponúka rady a povzbudenie pre ženy, ktoré čelia neustálemu tlaku okolia i nárokom, aké na seba často kladú samy. Vychádza z vlastných neľahkých skúseností a dotýka sa rôznych tém spojených nielen s rodičovstvom, ale i s osobným a pracovným životom.

Kristina Kuzmič je dnes svetoznáma influencerka, ktorá má len na Facebooku takmer 3 milióny fanúšikov a na Instagrame ďalších 500-tisíc followerov. Napísala motivačné a zábavné čítanie o rodičovstve, každodennom zápasení s problémami a pochybnosťami spojenými s výchovou detí.

Pozrite si video Kristiny Kuzmič:

Už na prvých stranách Kristina napríklad popisuje, ako dostala e-mail od akejsi ženy – tá videla jej bláznivé videá a navrhla, aby sa prihlásila do súťaže Oprah hľadá novú televíznu hviezdu. Vraj preto, že patrí na televízne obrazovky. Nielenže tú ženu nepoznala, ale s partnerom ani nevlastnili fungujúci televízor, takže o Oprahinej súťaži vôbec netušili. Napokon sa prihlásila, zavolali jej z kastingu, nasledujúce mesiace postupovala do ďalšieho a ďalšieho kola, až sa ocitla medzi desiatkou najlepších. Vybrala ju samotná Oprah.

„Pamätám si iba jednu myšlienku: OPRAH VIE, KTO SOM! Rozoznala by moju tvár, keby ma zbadala v zástupe ľudí! Keby pred ňou niekto spomenul moje meno, nenútene by odvetila: „Ach áno, viem, o kom je reč.“ Skutočná súťaž sa mala ešte iba začať, no už vtedy som mala pocit, že som vyhrala v živote viac, než som čakala...“

Ikar

​Ako sa to skončilo? Prečítajte si v knihe z vydavateľstva Ikar Drž sa!
Kristina Kuzmič rozpráva príbehy, smeje sa na sebe, svojich pádoch, vychutnáva si svoje úspechy. Je nenútená, hravá, dobre sa číta a pobaví vás.
Ale čo je najdôležitejšie – možno vás inšpiruje a nakopne. Aj ona bola na dne, nevyzeralo to ružovo, no neutápala sa v slzách a trápení. Zdvihla hlavu, nahodila úsmev a kráčala.

Kristina Kuzmič pochádza z Chorvátska, odkiaľ pre vojnový konflikt emigrovala do Ameriky. Po rozvode sama čelila rodičovským výzvam, finančným problémom a depresii. Vlastné skúsenosti pretavila do povzbudivých vtipných videí, ktoré na sociálnych sieťach získali vysokú sledovanosť. Drž sa! je jej prvá kniha, ktorá sa v roku 2020 dostala na zoznam bestsellerov magazínu Publishers Weekly. 

Ikar

Súvisiace články

Najčítanejšie