Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Bombastická premena známej speváčky: Dnes je z nej iný človek!
Zdielať na

Bombastická premena známej speváčky: Dnes je z nej iný človek!

Zdroj: Profimedia.sk

Niektoré ženy zrejú do krásy a táto je rozhodne jednou z nich! Adele od začiatkov svojej speváckej kariéry prešla obrovskou premenou...

V Anglicku už pandémiu koronavírusu neriešia, aj preto sa tu pred plným publikom mohli odovzdať prestížne hudobné ceny BRIT Awards. 

 

Adele bola víťazkou večera a domov si odniesla hneď tri sošky. Počas slávnostného večera vystriedala tri luxusné róby, v ktorých vynikla jej štíhla postava. Speváčka za ostatné mesiace prešla radikálnou premenou. Začala sa zdravšie stravovať a poctivo cvičiť, čo je na nej aj vidieť. Britka je ľahšia o 45 kíl a vyzerá fantasticky!

Profimedia.sk

​Ak by ste ju porovnali s Adele, ktorá sa prvýkrát objavila na odovzdávaní BRIT Awards v roku 2008, povedali by ste, že sú to dve rôzne ženy! Pred štrnástimi rokmi bola na začiatku svojej kariéry a imidž nejako extra neriešila. Na červenom koberci sa totiž objavila v rifliach, cez ktoré mala natiahnutý XXL top a vyšívaný kabátik. Dnes je z nej rozhodne sebavedomejšia a spokojnejšia žena ako pred rokmi. 

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie