Zatiahnuté
12°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Zvláštne zvyky celebrít: Kto si potiera tvár krémom na hemoroidy a kto si neumýva zuby každý deň?
Zdielať na

Zvláštne zvyky celebrít: Kto si potiera tvár krémom na hemoroidy a kto si neumýva zuby každý deň?

Zdroj: Profimedia

Každý z nás má nejaký ten návyk, ktorý môže druhým pripadať zvláštny. Inak na tom nie sú ani celebrity. Ktorá vás prekvapila najviac?

Niektoré nevšedné zvyky celebrít vás možno vydesia, iné zase naopak rozosmejú. Tieto hviezdy sú dôkazom, že hoci sú slávne a majú hromadu peňazí, stále sú to iba obyčajní ľudia.

Nenechajte si ujsť skvelú Sandru Bullock vo filme Drsniačky už tento piatok o 21:35 na JOJke! 

Krém na hemoroidy podľa Sandry Bullock

Tajný herečkin beauty trik, vďaka ktorému vyzerá aj po päťdesiatke stále skvele, radšej neskúšajte! Sandra Bullock má v obľube trochu netradičný očný krém – prípravok Preparation H. Ten sa bežne používa na liečbu hemoroidov. Sandra si ho síce nevie vynachváliť, no odborníci by ho určite neschválili. 

Profimedia

Jessica Simpson si nečistí zuby každý deň

Áno, počujete správne. Dôkladná zubná hygiena je pre väčšinu z nás úplnou samozrejmosťou. Nájdu sa však aj ľudia, pre ktorých je každodenné umývanie zubov úplná zbytočnosť. Do tejto skupiny sa radí aj Jessica Simpson, ktorá si zuby čistí iba trikrát týždenne, a napriek tomu ich má žiarivo biele a údajne bez kazov. "Zuby mám biele a prekáža mi pocit, ktorý mám po umytí zubov. Každý deň si ale vyplachujem ústa ústnou vodou, a môj dych je tak stále svieži," uviedla v rozhovore speváčka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Jennifer Lawrence močí (aj) do umývadla

Nie že by snáď herečka nemala doma toaletu. Keď si to ale situácia žiada, nemá problém vycikať sa do umývadla. "Už som ich vystriedala niekoľko. Keď sa dve ženy stretnú v kúpeľni, jedna obsadí záchod a druhá musí nájsť inú alternatívu. Môžete síce počkať, ale pokiaľ ide o mňa, radšej než čakanie volím možnosť umývadla," šokovala priznaním.

Profimedia

​Cameron Diaz má paniku z baktérií

Svoju malú úchylku má aj Cameron Diaz. Priznala, že sa tak veľmi bojí baktérií, ktorých je na kľučkách dverí nespočetné množstvo, že všetky radšej otvára iba lakťom. Nedotkne sa ani tlačidiel vo výťahu.

IG/ camerondiaz

Pamela Anderson má fóbiu zo zrkadiel

Každá žena sa denne niekoľkokrát pozrie do zrkadla, aby skontrolovala svoj vzhľad a poprípade sa upravila alebo sa na seba len tak usmiala. To však nie je prípad sexbomby Pamely Anderson. Tá má totiž tak trochu zvláštnu fóbiu – bojí sa zrkadiel a vyhýba sa im ako sa len dá.

Profimedia

​Julia Roberts miluje olivový olej

Herečka vie, že ruky často prezradia skutočný vek ženy, a preto sa o ne náležite stará. Nečakajte však, že používa luxusné krémy na ruky. K tomu, aby boli hydratované, hebké, a aby koža vyzerala mladšie, jej postačí obyčajný olivový olej, ktorým si ruky pravidelne maže a nezabúda ani na nechty. Pár kvapiek oleja zmieša s teplou vodou, zmes nanesie na nechty a nechá ju pol hodiny pôsobiť. Julia tiež prezradila, že olivový olej používa aj na stvrdnuté päty. Na ne olej nanesie, oblečie si ponožky a nechá ho cez noc pôsobiť.

Julia Roberts

Profimedia

Žiarivý úsmev podľa Catherine Zeta-Jones

Ak ste vždy obdivovali herečkin žiarivý úsmev bez chybičky, máme pre vás dobrú správu. Poznáme jej tajný fígeľ! Catherine si pravidelne pripravuje zmes z rozmixovaných jahôd, jedlej sódy a klasickej zubnej pasty a touto zmesou si pravidelne zuby umýva. Vďaka tomu ich má vraj krásne biele a bez chybičky. Vyskúšate jej recept?

Catherine Zeta Jones

Catherine Zeta Jones

profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie