Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Neviete večer zaspať? Vyskúšajte tento prírodný uspávač, ktorý má len 138 kalórií!
Zdielať na

Neviete večer zaspať? Vyskúšajte tento prírodný uspávač, ktorý má len 138 kalórií!

Zdroj: Thinkstockphotos

Ak sa takmer každý večer dlho prehadzujete v posteli a nedarí sa vám zaspať, nesiahnite hneď po tabletkách. Vyskúšajte tento chutný nápoj!

Stres a množstvo povinností, ktoré má každý jeden z nás spôsobujú, že sa nám večer nedarí zaspať. Mnohí preto po pár prebdených nociach vsadia na tabletky. Ak chcete spať ako bábätko, vyskúšajte radšej tento super nápoj, ktorý vraj u každého zafunguje. 

Zaujímavé recepty a zábavu zažijete aj s reláciou Bez servítky, ktorú môžete sledovať každý pracovný deň na JOJke o 17.50!

​Jeho základ tvorí práve mandľové mlieko. Je totiž bohaté na horčík, ktorý uľahčuje samotné zaspávanie. Toto mlieko obsahuje látku tryptofán, vďaka ktorej telo produkuje viac melatonínu, hormónu spánku. Aj banány obsahujú tryptofán, horčík a draslík, ktoré uvoľňujú svalstvo a dokážu vaše telo upokojiť. A škorica v sebe skrýva množstvo esenciálnych olejov a vitamínov, krásne vonia a podporuje dobrý spánok. 

Ingrediencie:

  • mandľové mlieko
  • banán
  • štipka škorice

Postup:

Všetky ingrediencie rozmixujte a hotový nápoj vypite. Navyše tento nápoj má len 138 kalórií, takže z neho rozhodne nepriberiete. 

Súvisiace články

Najčítanejšie