Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Krajčírovej ex sa poriadne vypapal a ľudia mu odkazujú: Bravčový nevkusák!
Zdielať na

Krajčírovej ex sa poriadne vypapal a ľudia mu odkazujú: Bravčový nevkusák!

Zdroj: Profimedia

Na konte má množstvo hitov a patrí medzi slovenských hudobníkov, ktorým sa podarilo preraziť aj v zahraničí. Videli ste však, ako teraz Tomi Popovič vyzerá?

V minulosti spolupracoval s Tinou, Rytmusom aj Snoop Doggom, či popovými Backstreet Boys. Popovič má na svojom konte mnohé hudobné úspechy, ktoré by mu kolegovia z brandže mohli pokojne závidieť. 

​Kým v práci sa mu darí, v súkromí si už prešiel kadečím. Dlhé roky tvoril spokojný pár s Barborou Krajčírovou (za slobodna Rakovská), s ktorou má aj dcéru Amiu. Hoci sa ich vzťah rozpadol, o svoju zatiaľ jedinú dcéru sa naďalej príkladne stará. Tomi je známy aj tým, že si servítku pred ústa nikdy nedával a svoje názory prezentoval na verejnosti. Aj preto mnohým ľudom už nie raz ležal v žalúdku... Na druhej strane si vie zo seba urobiť aj srandu a to opäť potvrdil! Na Instagrame zverejnil svoju fotku, na ktorej je poriadne vypapaný! "Pár ľudí mi napísalo, že som vyhasnutá hviezda... Ja si to nemyslím," nechal sa počuť. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TOMI (@tomipopovicofficial)

Pri pohľade na jeho fotku mnohí neverili, že takto naozaj vyzerá. Jeden mu dokonca odkázal urážlivé slová: "Bravčový nevkusák"... Ide však len o fotomontáž a Tomi Popovič v skutočnosti už roky vyzerá rovnako štíhlo. Pravda je, že v minulosti mal pár kíl navyše, no tých sa mu za jeden mesiac podarilo nadobro zbaviť...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TOMI (@tomipopovicofficial)

Súvisiace články

Najčítanejšie