Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Jediná vec jej pomohla výrazne schudnúť: Mladú mamičku by ste dnes nespoznali!
Zdielať na

Jediná vec jej pomohla výrazne schudnúť: Mladú mamičku by ste dnes nespoznali!

Zdroj: Profimedia

Najväčšou motiváciou na schudnutie bola jej dcérka, ktorej sa kvôli nadváhe nevládala naplno venovať. Klobúk dole za to, aký výsledok dosiahla!

Dvojnásobná mamička Ali Bruch (27) z amerického Wisconsinu bola doslova závislá na fast foodoch, jedlách na donášku a čipsoch, čo sa odrazilo aj na jej postave.

Keď jej váha dosiahla šialených 123 kilogramov, vedela, že je to už veľmi zlé, navyše, svojej staršej dcérke jednoducho nestíhala a nezvládala sa jej naplno venovať. Práve to, bolo pre ňu najväčším hnacím motorom, ktorý ju nakopol pustiť sa do najväčšej zmeny vo svojom živote.

;

Nájdite si vlastnú cestu

Ali, ktorá pracuje ako vizážistka a kaderníčka, sa cítila ako uväznená vo vlastnom tele. Nadváha jej bránila vo vykonávaní bežných činností a najmä, nevládala držať krok so svojimi deťmi. Jedného dňa sa konečne odhodlala a pustila sa do chudnutia.

Mamička v prvom rade úplne vylúčila všetky nezdravé jedlá a sladené nápoje začala sa stravovať podľa princípov keto diéty. Kým predtým prijímala denne okolo 3-tisíc kalórií, teraz je to maximálne 1400.

Hoci Ali nijako špeciálne necvičí, v pohybe je kvôli deťom stále viac a podarilo sa jej zhodiť fantastických 44 kíl, napísal womenshealthmag.com. 

Ali priznala, že úplne ľahké to nebolo, a čo odkázala ľuďom, ktorí sa nevedia nakopnúť? “Obklopte sa ľuďmi, ktorí vás budú povzbudzovať a motivovať,” hovorí sympatická mamina a dodáva, že by si každý mal nájsť správny spôsob chudnutia, ktorý mu bude vyhovovať. “Čo zabralo u mňa, nemusí fungovať aj u vás,” upozorňuje. 

Klobúk dole, fantastický výsledok!

Súvisiace články

Najčítanejšie