Polojasno
15°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Mužom sa TO nepáči, ale mnohí jej závidia: Zarazí vás, čo kráska skrýva pod oblečením
Zdielať na

Mužom sa TO nepáči, ale mnohí jej závidia: Zarazí vás, čo kráska skrýva pod oblečením

Zdroj: Instagram/tivancik_ifbbpro

Jej pekná jemná tvár akoby k telu ani nepatrila. Hoci vďaka tomu, ako vyzerá, žne jeden úspech za druhým, hejteri jej denne píšu nenávistné a kritické komentáre.

Theresa Ivancik (37) z americkej Pensylvánie bola už ako tínedžerka nadšená zo svalnatých žien, ktoré obdivovala vo fitness časopisoch. Keď mala dvadsať rokov, rozhodla sa, že urobí všetko preto, aby získala rovnakú postavu aj ona. Pozrite sa, ako vyzerá dnes!

Splnila si sen a hejterov ignoruje

Theresa na sebe začala tvrdo pracovať a prvé výsledky sa dostavili veľmi rýchlo. Dnes je profesionálnou kulturistkou, fitness modelkou, osobnou trénerkou aj podnikateľkou v jednej osobe a netají sa tým, že žije svoj splnený sen.

Takto vyzerala predtým...

Theresa Ivancik

Profimedia

​Keď sa pripravovala pred rokmi na svoju prvú súťaž, spoznala so svojím priateľom a neskôr snúbencom Jeffom, ktorý jej pomohol po odbornej stránke priblížiť sa k tomu, po čom túžila. Theresa sa pravidelne umiestňuje v kulturistických súťažiach, v minulom roku bola na svetovej súťaži siedma.

Dnes má telo, po akom vždy túžila...

Theresa má dnes toľko svalovej hmoty, že si z nej mnohí uťahujú a hovoria, že má hlavu prilepenú k mužskému telu, iní jej zase vypisujú, že vyzerá úplne ako muž. Ambiciózna kulturistka si na hejterov už zvykla a jednoducho si ich nevšíma.

“Vždy som obdivovala svalnaté a silné ženy a túžila som byť jednou z nich,” hovorí Theresa, ktorá si svoj sen splnila do bodky.

Súvisiace články

Najčítanejšie