Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ďalšia celebritná bacuľka výrazne schudla: Herečka zhodila počas karantény 20 kíl
Zdielať na

Ďalšia celebritná bacuľka výrazne schudla: Herečka zhodila počas karantény 20 kíl

Zdroj: Profimedia

Až donedávna bola práve nadváha jej poznávacím znamením, teraz prekvapila poriadnou zmenou. Začala na sebe poctivo makať a toto je výsledok!

Herečku Rebel Wilson (40) určite poznáte z mnohých komédií, rovnako ju však „preslávila“ jej nadváha.

Známa bacuľatá blondínka síce vždy tvrdila, že je so sebou spokojná a v podstate si na svojich kilách navyše postavila hereckú kariéru, teraz sa však predsa rozhodla so sebou niečo urobiť!

Inšpirovala ju Adele?

Hoci mnohí z nás počas posledných mesiacov kvôli karanténe na váhe pribrali, Rebel Wilson sa podaril pravý opak. Ktovie, či sa nechala inšpirovať speváčkou Adele, ktorá mala podobnú postavu a schudla neuveriteľných 45 kíl!

Wilson schudla zatiaľ iba 20 kíl, ale je to poriadna zmena. Jej telo už začína mať krajšie krivky a výsledky sa odrazili aj v jej tvári.

Herečka zmenila kompletne svoj jedálniček a začala poctivo cvičiť. Počas karantény, keď boli zavreté fitká, cvičila doma, alebo vonku. Parťákom aj motivátorom bol jej herecký kamarát Hugh Sheridan a tiež jej osobný trenér Jono Castano Acero.

Rebel Wilson

Profimedia

Hoci už teraz dostáva mnoho komplimentov a ľudia ju chvália za jej snahu aj za výsledky, ona pokračuje ďalej. Na Instagrame sa zdôverila, že ešte do konca tohto roku sa chce dopracovať k váhe 75 kíl. Držíme jej palce, len tak ďalej!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rebel Wilson (@rebelwilson),

Súvisiace články

Najčítanejšie