Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Láska hory prenáša a tu je dôkaz: Gesto Pariškovej manžela vás dojme k slzám
Zdielať na

Láska hory prenáša a tu je dôkaz: Gesto Pariškovej manžela vás dojme k slzám

Zdroj: instagram/aneta_pariskova_official

Obľúbená moderátorka televízie JOJ Aneta Parišková má za sebou asi tie najťažšie dni vo svojom živote. Po tom, ako sa od doktorov dozvedela strašnú správu, že má rakovinu, začal sa jej boj so zákernou chorobou. Našťastie v tom nie je sama!

Je to len pár dní, čo si Aneta od doktorov vypočula zdrvujúcu diagnózu - Non-Hodgkinov lymfóm pri srdci a pľúcach. Populárna moderátorka okamžite začala s liečbou a momentálne leží v Národnom onkologickom ústave v Bratislave. 

Aneta Parišková sa pustila do boja s vážnou chorobu a nemieni sa vzdať...

​V neľahkom boji s chorobou ju podporuje nielen jej najbližšia rodina, ale najmä manžel Miroslav. Ten sa ešte pred pár dňami nachádzal v USA, kde pracuje a kde pre epidémiu koronavírusu strávil ostatné týždne. Teším sa, že už sa podarilo môjmu manželovi dostať na Slovensko, pretože ten bol úplne zrútený, keď zistil, že mám diagnózu, akú mám a nemohol byť pri mne. Urobil všetko pre to, aby si to v Amerike zariadil, aj u zamestnávateľa, aby mohol čo najskôr prísť za mnou. Je na Slovensku, má za sebou dvojtýždňovú povinnú karanténu a už sa stará o mňa, o chlapcov. Prevzal štafetu a ja si môžem vydýchnuť,“ priznala Aneta v rozhovore pre jojkársky TopStar.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Aneta Parišková (@aneta_pariskova_official),

Pre koronavírus sú návštevy v nemocniciach zakázané, a tak Anetu jej láska nemohla prísť navštíviť a objať. Napriek opatreniam si aj tak našiel cestičku, ako ju aspoň na pár minút uvidieť... "Pre prísne opatrenia sú návštevy v NOÚ zakázané. Ale tak mi môj manžel chodí aspoň zakývať a poslať pusu pod nemocničný balkón," priznala Parišková. Krásne!

Súvisiace články

Najčítanejšie