Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Jej záľuba desí ľudí na ulici: Viac potetovanú ženu ste ešte určite nevideli!
Zdielať na

Jej záľuba desí ľudí na ulici: Viac potetovanú ženu ste ešte určite nevideli!

Zdroj: Profimedia

Mnohí obdivujú jej telo a tvár pokrytú kerkami, iní sú z jej nezvyčajného koníčka šokovaní a myslia si, že si zničila život. Aký názor na ňu máte vy?

Nadine Anderson (23) zo Škótska obdivovala tetovania svojho otca už ako malé dieťa a preto sa rozhodla pre prvý obrázok na telo hneď, ako dosiahla plnoletosť.

Zo záľuby závislosť

Prvé tetovanie si nechala urobiť v osemnástke ako poctu svojmu otcovi, ktorého obdivovala a vždy sa mu chcela podobať. On ju v tomto rozhodnutí dokonca podporil. Z jedného nevinného tetovania má dnes mladá žena tetovaním pokrytú väčšinu pokožky na tele aj na tvári.

Nadine má okrem množstva tetovaní aj niekoľko piercingov, na zákrok, pri ktorom jej rozdvojili jazyk, musela dokonca vycestovať do Nemecka, pretože v Británii nie sú takéto zákroky legálne. Za tetovania a rôzne úpravy na tele zaplatila už takmer 18-tisíc eur a ešte vraj rozhodne neskončila. Niečo upraviť by chcela ešte na tvári a voľné miesta má aj na nohách, píše denník Ladbible.

Potetovaná kráska vraj pri práci asistentky nikdy problém so svojim vzhľadom nemala, ale denne sa stretáva s ľuďmi, ktorí ju nedokážu pochopiť a sú presvedčení, že si zničila život. „Niektorí si myslia, že som blázon, iných zaujíma, čo všetko mám vytetované a obdivujú ma,“ hovorí Nadine, pre ktorú je najdôležitejšie to, že je sama so sebou spokojná.

Čo poviete na jej tetovania vy? Aj podľa vás je toto už prehnané?

Profimedia

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie