Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Britney sa pochválila vianočným stromčekom, ľudí však zaujalo niečo iné: Vidíte to tiež?
Zdielať na

Britney sa pochválila vianočným stromčekom, ľudí však zaujalo niečo iné: Vidíte to tiež?

Zdroj: Instagram/britneyspears

S niekdajšou popovou princeznou to ide dolu vodou. Väčšina jej fanúšikov je presvedčená, že so speváčkou sa niečo deje. Čo si o jej najnovších záberoch myslíte vy?

Britney Spears sa počas víkendu pochválila rozžiareným vianočným stromčekom a dúfala, že tým umlčí hejterov, ktorí ju už dlhšie upodozrievajú, že na niečom fičí.

Speváčka a mama dvoch synov žije už niekoľko rokov život ako na húsenkovej dráhe. Kvôli zlému psychickému stavu jej deti dokonca niekoľkokrát odobrali, aj tieto Vianoce budú tráviť s ich otcom, Kevinom Federlinom.

Aj keď sa už niekoľkokrát pokúšala o comeback a začala na sebe pracovať, nikdy to dlho nevydržala a momentálne to vyzerá, že opäť nemá najšťastnejšie obdobie. Nedávno ju paparazzi načapali pri odchode z nemocnice a vyzerala naozaj zle. O pár dní zavesila na Instagram zase veľmi zvláštne video, na ktorom sa predvádza a vyzerá tak trochu šialene.

Britney Spears

Profimedia

Najnovšie sa pochválila vianočným stromčekom a vo videu si opäť neodpustila niekoľko zvláštnych póz, ktoré ľudia komentovali oveľa viac, ako jej honosný stromček.

https://www.instagram.com/p/B6FLzcRgv5T/

Instagram/britneyspears

​Toto je video, ktoré rozpútalo búrlivú diskusiu o psychickom stave speváčky…

https://www.instagram.com/p/B5wqfKTg1Ub/

Súvisiace články

Najčítanejšie