Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Podstúpila bielenie zubov v salóne, teraz to ľutuje: Pozrite sa na tú katastrofu!
Zdielať na

Podstúpila bielenie zubov v salóne, teraz to ľutuje: Pozrite sa na tú katastrofu!

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Túžila po krásnom úsmeve, ale nakoniec je rada, že neprišla o celý chrup. Toto by ste nechceli zažiť ani v najhoršom sne!

Áoife Wills z Írska zdieľala na svojom facebooku nepríjemnú skúsenosť s bielením zubov, aby tak varovala ostatných. Podobná situácia sa môže stať pokojne aj vám!

Vyskúšajte radšej bielenie zubov prírodnými prostriedkami! Ani s nimi to však netreba preháňať!

Mladá žena chcela mať zuby vybielené profesionálne, preto si vybrala beauty salón s dobrým menom, ktorý okrem rôznych iných procedúr ponúkal aj túto službu. Dnes už vie, že práve toto bola chyba a uvedomila si, prečo je také dôležité, aby bielenie zubov vykonával zubár či odborník vyškolený na dentálnu hygienu.

Namiesto krásneho úsmevu horor!

Áoife odišla zo salónu s príšerne spálenými ďasnami a s bolesťami, ktoré sa tak stupňovali, že musela utekať do nemocnice, píše denník Daily Mail. 

Lekár jej povedal, že pri neodbornom bielení zubov jej pravdepodobne nedali ochranný gél a tiež nesprávne nasadili chránič úst, čím sa bieliaci gél dostal k ďasnám a spôsobil bolestivé pľuzgiere. Röntgenové vyšetrenie našťastie nepotvrdilo trvalé poškodenie zubov, čo sa o ďasnách povedať nedá. Tie sa budú hojiť aj niekoľko mesiacov!

Poučte sa z tejto príšernej skúsenosti mladej ženy a nenaleťte na akciové ponuky v beauty salónoch. Bielenie zubov musí vykonávať vždy iba zubár alebo kvalifikovaný zubný odborník!

https://www.facebook.com/AoifeWills/posts/10215351884046749

Súvisiace články

Najčítanejšie