Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zničil ju alkohol, drogy a väzenie: Ako je na tom dnes žena, ktorá si prešla peklom?
Zdielať na

Zničil ju alkohol, drogy a väzenie: Ako je na tom dnes žena, ktorá si prešla peklom?

Zdroj: Profimedia

Mnoho ľudí sa z rôznych dôvodov ocitne v živote na samom dne. Niektorí tam už zostanú do konca života, tí silnejší sa odrazia a využijú šancu začať odznova.

Bývalí alkoholici a ľudia závislí na drogách sa často snažia pomôcť iným tak, že zverejnia svoje fotografie predtým a potom, ako sa stali závislými. Jednou z nich, ktorá sa rozhodla vyjsť s kožou na trh, je aj táto odvážna žena.

Drogám prepadlo aj mnoho celebrít, pozrite sa, ako ich zmenila závislosť...

;t=14s

Spustili to problémy v detstve

Jen Elizabeth (42) z mesta Temecula v Kalifornii bola už ako dieťa sexuálne zneužívaná, alkohol začala piť ako dvanásťročná, potom prešla na heroín a dlhých 13 rokov bola na ulici ako bezdomovkyňa. Neskôr sa z nej stala dokonca drogová dílerka, čo ju nakoniec priviedlo do väzenia.

„Cítila som sa bezcenná, špinavá a bola som presvedčená, že by ma nikto nemohol ľúbiť. Bola som otrokom mojej závislosti,“ spomína Jen, ktorej paradoxne práve väzenská cela pomohla k tomu, aby prehodnotila svoj život.

V čase najhoršej závislosti a teraz... 

https://www.instagram.com/p/B5DULLCAIjU/ 

Nevzdala sa!

Čas strávený vo väzení pomohol Jen odpútať sa od všetkých závislostí. Uvedomila si, ako veľmi túži žiť a že chce od života viac, ako doteraz. Vďaka pravidelným terapiám a disciplíne sa jej podarilo kompletne zmeniť svoj život a dnes vyzerá neporovnateľne lepšie. Je šťastnou mamičkou dvoch zdravých detí a svojim príbehom a skúsenosťami dnes pomáha ďalším, ktorí sa snažia od rôznych závislostí odpútať. Držíme jej palce!

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/Bw7Csb_gX05/

https://www.instagram.com/p/BtB9mS5njib/

Súvisiace články

Najčítanejšie