Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Roky sa trápila kvôli veľkému nosu, konečne jej pomohli: Tá zmena je neuveriteľná
Zdielať na

Roky sa trápila kvôli veľkému nosu, konečne jej pomohli: Tá zmena je neuveriteľná

Zdroj: Profimedia

V tomto prípade nešlo iba o estetickú stránku. Odborníci zistili, čo sa skrýva za zväčšujúcim sa nosom nešťastnej ženy. Pozrite sa na ten rozdiel po operácii!

Mnohé ženy to dnes s plastikou preháňajú a dávajú si upravovať aj to, čo by vôbec nemuseli. Naopak, v prípadoch, akým je aj tento, je plastická operácia a korekcia úžasným riešením, ako sa zbaviť veľkého hendikepu a začať konečne žiť s radosťou.

Nos ako Pinnochio

Gisela z Los Angeles už v minulosti podstúpila zmenšenie nosa, ktorý ju neskôr začal bolieť a jeho špička sa začala zaguľacovať a zväčšovať. Nešťastná žena preto navštívila uznávaných odborníkov, ktorí dokázali pomôcť ľuďom už pri mnohých nepodarených zákrokoch.

Dvojica chirurgov Paul Nassif  a Terry Dubrow sú známi aj vďaka televíznej šou, kde sa im podarilo napraviť naozaj katastrofálne škody spôsobené plastickými zákrokmi. Po dôkladnom vyšetrení Gisely zistili, že je alergická na vnútorné stehy, ktoré mala v nose a tento jav spôsobil rast špičky nosa.

Profimedia

Ihneď po potrebnej liečbe mohla absolvovať ďalšiu plastickú operáciu, ktorá už dopadla našťastie dobre. Gisela je veľmi šťastná, že sa konečne zbavila svojho obrovského komplexu, ktorý jej znepríjemňoval život.

Wau, to je ale rozdiel, však?

operácia nosa

Profimedia

operácia nosa

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie