Jasno
32°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Na toto pri chudnutí zabúdame a kilá sa nás držia ako kliešť: Pomôže vám, ak...
Zdielať na

Na toto pri chudnutí zabúdame a kilá sa nás držia ako kliešť: Pomôže vám, ak...

Zdroj: Profimedia

Vedeli ste, že ani žiadna zázračná diéta s kilami nezatočí tak dobre, ako jediná vec, ktorú môže urobiť naozaj každý?! Čo to je?

Možno sa aj vy dlhé týždne trápite rôznymi diétami a všemožne sa snažíte zbaviť sa kíl, ktoré sa na vás nalepili. Zmenili ste jedálniček, začali sa hýbať a nevidíte na sebe žiaden výsledky? Možno robíte jednu chybu...

Čo vás môže naštartovať k chudnutiu? To, čo pomohlo Krainovej sestre, zaberie možno aj u vás...

​Nie je tajomstvo, že práve počas spánku telo oddychuje, regeneruje sa a posilňuje sa imunitný systém. Ak v noci zle spíte, neustále sa prevaľujete, aj na druhý deň máte oveľa väčší hlad, keďže vaše telo potrebuje na fungovanie aj viac energie. Nedostatok spánku dokonca môže ovplyvniť aj váš metabolizmus a hormonálne reakcie, čo môže viesť k zvýšeniu chuti do jedla. Nedostatok spánku môže taktiež ovplyvňovať psychickú pohodu, čo môže mať za následok prejedanie sa. Ste aj bez energie, takže nemáte chuť športovať, čo znamená, že budete mať aj nižší kalorický výdaj a vaše chudnutie sa spomalí... Dospelý človek by mal mať každý deň 7-9 hodín kvalitného spánku, ktorý s vaším telom dokáže hotové zázraky. 

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie