Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Matka troch detí túžila po zmene: WAU, profíci z nej spravili atraktívnu krásku
Zdielať na

Matka troch detí túžila po zmene: WAU, profíci z nej spravili atraktívnu krásku

Zdroj: youtube/Rachael Ray Show

Hoci sú jej deti pre ňu neskutočným šťastím, priznala sa, že sa cíti často vyčerpaná a na seba si nedokáže nájsť ani chvíľu času. Zmenu imidžu potrebovala ako soľ.

Mamička troch malých chlapcov Ashley (28) sa okrem starostlivosti o rodinu denne venuje aj ťažkej práci na farme. Keďže si uvedomovala, že samu seba úplne zanedbáva, rozhodla sa zveriť do rúk odborníkom z Rachael Ray Show, aby jej pomohli s úpravou jej imidžu.

Takto vyzerala mladá mamička pred premenou...

youtube/Rachael Ray Show

Ashley je taká zaneprázdnená a vyčerpaná každý deň, že na úpravu svojho zovňajšku jej jednoducho nezostával čas. Vôbec sa nelíčila, nestarala sa o svoju krásu a jej vlasy roky neboli ostrihané.

Mladá mamička chodila navyše takmer celý deň v pracovnom oblečení, v pevnej obuvi a v rozťahaných veciach, ktoré vôbec nepôsobili žensky. Nové a sexi oblečenie si na seba nekúpila celé roky. Zmena v jej prípade bola viac ako potrebná.

Profíci jej upravili vlasy, pričom jej ich neskrátili veľmi výrazne, dodali jemný mejkap, ktorý podčiarkol jej prirodzenú krásu a najmä, obliekli ju do výrazných sexi šiat, aké na sebe asi ešte nikdy nemala.

Takto skvelo vyzerá po premene!

youtube/Rachael Ray Show

Pozrite si je úžasnú premenu aj vo videu:

Súvisiace články

Najčítanejšie