Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Akú zmrzlinu máte najradšej? Obľúbená príchuť o vás prezradí zaujímavé veci
Zdielať na

Akú zmrzlinu máte najradšej? Obľúbená príchuť o vás prezradí zaujímavé veci

Zdroj: Profimedia (ilustračná fotografia)

Ak by ste si mali vybrať len jediný druh, aká by to bola zmrzlina? Rozhodnite sa, a zistite, čo to o vás hovorí!

Každý človek je iný a každý z nás preferuje iné chute. Hoci si občas vyskúšame aj niečo nové, určite má každý milovník studenej pochúťky tú svoju top. Ktorá je tá vaša najobľúbenejšia?

JAHODOVÁ

Jahodová zmrzlina o vás hovorí, že ste veľmi nerozhodní. Viete pobaviť spoločnosť, ale ak nemáte svoj deň, je lepšie na vás nehovoriť. Ste veľmi usilovní a milujete dobrodružstvo. Nuda vám nič nehovorí, nemáte na ňu totiž čas.

;

ČOKOLÁDOVÁ

Neradi meníte zabehnuté veci, ktoré fungujú. Ste veľkí optimisti a máte vždy dobrú náladu. Nepokazíte nikdy žiadnu zábavu a viete si urobiť žarty aj sami zo seba. Na druhú stranu, ak nie je niečo po vašom, máte s tým problém.

VANILKOVÁ

Vanilková zmrzlina prezrádza veľkú flexibilitu a prispôsobivosť. Sú to citlivé duše, ktoré túžia po dobrodružstve. Je pre nich dôležitá láska a pevný trvalý vzťah.

BANÁNOVÁ

Ste bláznivý, energický a fit človek. Ste schopný behať maratóny alebo písať pútavé romány či básne a možno aj oboje. Ste obľúbený v kolektíve, ľudia sa cítia vo vašej spoločnosti veľmi dobre.

CITRÓNOVÁ

Človek, ktorý preferuje kyslú zmrzlinu, býva veľmi vášnivý a čestný. Nemáte radi krivdu a lož. Ľudia vždy vedia, čo od vás môžu čakať. Neradi sa hádate a ste veľmi úprimní.

STACCIATELLA

Skrývate v sebe 100 chutí. Často meníte svoj názor a nedokážete sa uspokojiť len s jednou vecou. To, čo sa vám páči dnes, môže byť zajtra problém. Ste nerozhodná, ale za to veľmi ambiciózna a cieľavedomá osobnosť, ktorá má veľkú charizmu.

PISTÁCIOVÁ

Ak milujete pistáciovú zmrzlinu, milujete život a pohyb. Ste veľmi pozitívny človek, ktorý vie vychádzať s ľuďmi. Ste kreatívny a nemáte problém s veľkými životnými zmenami. Teraz môžete žiť v meste, ale nie je vylúčené, že sa raz nepresťahujete trebárs do inej krajiny na vidiek a založíte si vlastnú farmu. 

KARAMELOVÁ

Máte hlbokú, mnohotvárnu dušu. Pravdepodobne si užívate jogu alebo meditáciu a máte prácu, ktorá vás napĺňa. Milujete mačky a váš šatník pravdepodobne obsahuje veľa čiernych vecí. Zatiaľ čo niektorí by sa vás mohli trochu báť, v skutočnosti ste trochu plachá osoba.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie