Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Osvieži a podporí spaľovanie tukov: TOP nápoj, s ktorým schudnete oveľa rýchlejšie
Zdielať na

Osvieži a podporí spaľovanie tukov: TOP nápoj, s ktorým schudnete oveľa rýchlejšie

Zdroj: Profimedia

V horúcich dňoch by sme mali piť oveľa viac vody, len nie vždy sa nám podarí dostatočné množstvo dodržať. Pridajte si k pitnému režimu aj tento nápoj, jeho sila vás prekvapí!

Nielen na udržanie štíhlosti, ale tiež na podporu zdravia je dôležité vyhýbať sa nápojom s obsahom cukru. Ak sa vám nedarí vypiť obyčajnej čistej vody dostatok a potrebujete aj nejakú zmenu, určite vyskúšajte tento mimoriadne účinný nápoj.

Tento osviežujúci nápoj prospeje vášmu zdraviu aj štíhlej postave. Jeho výhodou je, že si ho môžete pripraviť vo väčšom množstve, uchovávať ho v chladničke a popíjať ho môžete po celý deň bez obmedzení.

Svieži chudnúci nápoj

Ingrediencie:

  • 4 limetky
  • 4 lístky čerstvej bazalky
  • 8 lístkov mäty
  • malý kúsok zázvoru
  • čistá voda

    Profimedia

Postup:

Zázvor najemno nastrúhajte a vložte do džbánu spolu s nasekanou bazalkou a mätou, pridajte šťavu z limetiek. Pridajte 2 litre vody a dobre premiešajte. Svieži chudnúci nápoj skladujte prikrytý v chladničke a popíjajte počas celého dňa. Množstvo nie je obmedzené, ale určite je vhodné nápoj striedať s obyčajnou vodou či bylinkovými čajmi.

Účinky

Tento nápoj je skvelým pomocníkom pri dosahovaní štíhlejšej postavy a urýchľuje spaľovanie kalórií, ale rovnako tiež posilňuje zdravie, zlepšuje imunitu a pomáha predchádzať obezite. Vďaka častému popíjaniu tohto nápoja bude vaše telo skvelo hydratované, prečistia sa vaše črevá a metabolizmus bude fungovať ako hodinky. Najväčším bonusom je však menšie a pevnejšie bruško.

Súvisiace články

Najčítanejšie