Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Zdá sa vám, že Tásler vyzerá stále rovnako? Pozrite si FOTO spred 10 rokov!
Zdielať na

Zdá sa vám, že Tásler vyzerá stále rovnako? Pozrite si FOTO spred 10 rokov!

Zdroj: Facebook/IMT Smile

Líder jednej z najobľúbenejších slovenských kapiel, IMT Smile, zreje ako víno, a to nielen po hudobnej stránke.

Keď sa pozriete na fotografiu Ivana Táslera (39) spred niekoľkých rokov, určite vám tá zmena okamžite udrie do očí. Kým mnohým pribúdajúci vek na vzhľade uberá, u neho je to presne naopak. Zmužnel, schudol a dnes vyzerá oveľa lepšie, ako desať rokov dozadu.

K jeho celkovej premene a zdravšiemu životnému štýlu určite prispela aj sympatická manželka Anička, ktorú si zobral už v roku 2012.

Tásler mal k ideálnej postave vždy tak trochu ďaleko a hoci roky túžil schudnúť, dlho mu trvalo, kým sa od slov dostal k činom a výsledkom.

Takto vyzeral pred desiatimi rokmi…

TV JOJ

​Predtým, než začal chudnúť...

Profimedia

Ako sa mu podarilo schudnúť?

Ivan sa do chudnutia a zmeny životosprávy konečne pustil v minulom roku, keď priznal, že slabá kondička a kilá navyše mu robili pri koncertoch už poriadne problémy. Kto videl IMT Smile naživo, dobre vie, že Ivan podáva zakaždým neuveriteľné výkony.

;

Ak si myslíte, že Ivan siahol po nejakom zázračnom chudnúcom recepte, mýlite sa. Spevák stavil na to, čo platí úplne pre každého, čiže viac sa hýbať a zdravšie jesť. To, že sa výsledky dostavili veľmi rýchlo, len dokazuje, že táto rovnica naozaj funguje.

Ivan Táler čoskoro oslávi 40-tku a vyzerá oveľa lepšie ako pre desiatimi rokmi, súhlasíte?

https://www.instagram.com/p/BjkpkXwgjHR/

Profimedia

​Nenechajte si ujsť Ivana Táslera a Jána Ďurovčíka v mimoriadne vydarenej časti relácie Všetko čo mám rád. Už tento piatok o 20:35 na JOJke!

TV JOJ

 

Súvisiace články

Najčítanejšie