Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Ďurovčíkova manželka Barbora: Inšpirovala sa svadobnou róbou krásky z kráľovskej rodiny?
Zdielať na

Ďurovčíkova manželka Barbora: Inšpirovala sa svadobnou róbou krásky z kráľovskej rodiny?

Zdroj: Profimedia.sk

Do roka a do dňa! Presne to si povedali mladomanželia Ján Ďurovčík a Barbora Hlinková, ktorí si včera v kostole sľúbili večnú lásku. Krásna nevesta prekvapila šatami, ktoré sú hitom tejto sezóny.

Choreograf Ján Ďurovčík a muzikálová herečka Barbora Hlinková si pre svoju svadbu vybrali naozaj netradičný deň. Ako uviedol Plus Jeden Deň, svoje áno si povedali včera v rozprávkovom zámockom hoteli v Haliči neďaleko Lučenca.

Ďurovčíka môžete vidieť už v piatok na JOJ v relácii Všetko čo mám rád

Kým ženích si pre tento výnimočný deň zvolil bledomodrý oblek, nevesta svojou voľbou prekvapila. Vsadila totiž na jednoduché biele šaty s rafinovanou čipkou po bokoch. Nevesta mala rozpustené vlasy, ktoré zahaľoval závoj. 

Barbora si zvolila jednoduchý outift, ktorý je hitom aj tejto svadobnej sezóny a nevesty po ňom siahajú oveľa častejšie ako po prekombinovaných róbach. Zaujímavé je, že vo veľmi podobnom minimalistickom kúsku sa ostatné leto vydávala aj Meghan Markle za princa Harryho. Hoci tá mala vrchnú časť tela, kvôli protokolu, zahalenú a Barbora zvolila model bez rukávov. 

Súvisiace články

Najčítanejšie