Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tvári sa ako umelkyňa, ľudia ju vysmiali: Všimli ste si ten detail na fotkách aj vy?
Zdielať na

Tvári sa ako umelkyňa, ľudia ju vysmiali: Všimli ste si ten detail na fotkách aj vy?

Zdroj: Instagram/cristinaszeifert

Sexi influencerka vyniká v mnohých smeroch, no vyzerá to tak, že jeden z jej talentov bol iba nevydarený podvod na fanúšikov. Aj vám sa zdá, že na tých záberoch niečo nesedí?

Cristina Szeifert pochádza z Rumunska a na Instagrame má vyše 40-tisíc fanúšikov.

Cristina je bývalou modelkou a teraz pracuje predovšetkým ako klinická psychologička, je tiež motivačnou spíkerkou, blogerkou, podniká a často prezentuje aj svoje umelecké diela na plátne. Práve tento ”talent” jej fanúšikovia nedávno spochybnili.

Jej Instagram je plný zvodných záberov z rôznych kútov sveta, ale rada sa chváli aj sexi zábermi pri maľovaní svojich výtvorov. Jeden z fanúšikov nedávno upozornil na zaujímavý detail. Všimol si, že kráska nielenže drží maliarsku paletu úplne zle, ale paleta je na niekoľkých záberoch s rôznymi obrazmi úplne rovnaká.

https://www.instagram.com/p/Bt-m5pCFFNf/

Pridali sa aj ďalší kritici, ktorí spochybnili, že by diela, ktorými sa chváli, skutočne maľovala ona, dokonca sa jej posmievajú za dokonalé outfity, ktoré by v takom žiarivom stave po namaľovaní obrazu určite nezostali.

"Milujem maľovanie a vždy to bude moja vášeň," obhajuje sa blondínka a všetkým svojím neprajníkom odkazuje, aby si tiež našli tvorivý koníček namiesto toho, aby šírili nenávisť a negatívne komentáre.

https://www.instagram.com/p/BooaLmRl-TC/

Instagram/cristinaszeifert

​https://www.instagram.com/p/BypKJ6KIotR/

https://www.instagram.com/p/Bxc6gj1oD9_/

Súvisiace články

Najčítanejšie