Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ľudia jej úprimné zábery milujú, ale teraz to prehnala: Odpadnete, ČO ukázala
Zdielať na

Ľudia jej úprimné zábery milujú, ale teraz to prehnala: Odpadnete, ČO ukázala

Zdroj: Profimedia

Vďaka tomu, že sa nebojí ukazovať neprikrášlenú realitu, má mnoho fanúšikov aj medzi matkami, ktoré jej za úprimnosť ďakujú. Niektorým sa však zdá, že to už teraz modelka prepískla!

Chrissy Teigen (33) má s manželom, spevákom Johnom Legendom (40) dve rozkošné deti. Modelka je známa tým, že často zdieľa neupravené fotografie a nebojí sa zabrdnúť aj do tém, ktorým sa iní vyhýbajú.

Ženy a matky ju obdivujú za jej odvahu ukázať aj svoje nedokonalosti a naozajstnú realitu. Majú totiž po krk dokonalých záberov bez jedinej chybičky, ktorými sa prezentuje väčšina celebrít.

Dvojnásobná mamička sa nebála priznať aj k popôrodným depresiám, detailne popísala, ako sa „tam dole“ pri pôrode úplne roztrhla, či k nedokonalostiam, ktoré jej zostali po pôrodoch. Modelka sa ešte donedávna pýšila dokonalými mierami, no teraz priznáva, že po druhom pôrode sa už ťažšie dostáva do formy a pomaly si zvyká na svoje „nové“ telo.   

Téma popôrodná depresia zaujala aj naše mamičky v relácii Supermama.

Prehnala to?

Najnovšie Teigen zverejnila záber, na ktorom má nohy roztiahnuté a zdvihnuté do vzduchu, pričom sa o ňu starajú stylisti a vizážistka.  

„Keď som bola mladá, mejkap sa používal iba na tvár,“ okomentovala kontroverzný záber.

 https://www.instagram.com/p/By2POh-hHyx/

Chrissy síce neprezradila, prečo sa nechala takto odborne upraviť aj „tam dole,“ ale možno si len plánovala obliecť vyzývavé šaty a tak nechcela podceniť žiadne detaily.

Poriadne odvážny záber nezostal bez povšimnutia a nakopilo sa pod ním množstvo reakcií. Kým niektoré ženy jej poďakovali za odvahu zabrdnúť aj do tabu tém, iní sa vyjarili, že podobné fotografie by v žiadnom prípade nezdieľali pre celým svetom.

Chrissy už v minulosti svojimi priznaniami šokovala, preto sa nečudujeme, že si z kritiky niektorých ľudí nič nerobí. Veď komu sa nepáči, nech sa nepozerá!  

Instagram

Instagram

https://www.instagram.com/p/BjBoHHQH6ox/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BkMVdN9HQGb/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bya-pT_BhJw/

 

Súvisiace články

Najčítanejšie