Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Veľký horoskop na JÚN: Kto z vás stretne lásku a komu sa podarí zbohatnúť?
Zdielať na

Veľký horoskop na JÚN: Kto z vás stretne lásku a komu sa podarí zbohatnúť?

Zdroj: Profimedia

Hovorí sa, že máj je lásky čas, ale v skutočnosti je ideálnym mesiacom na zoznamovanie práve jún. Čo všetko prinesie tento mesiac práve vám?

V júni nás okrem iného čaká aj najdlhší deň v roku, no hviezdy si pre každé znamenie prichystali aj niečo špeciálne.

Baran

Milí Barani, jún vás prinúti prehodnotiť plány. Nevľúdne postavenie Marsu sa odrazí na vzťahu k opačnému pohlaviu, ktoré vás provokuje tým, že nerešpektuje vaše súkromie. V zamestnaní sa zle sústredíte a robíte chyby. Nebojte sa, od 15. sa vám ponáhľa na pomoc Jupiter. Jeho štedré lúče pohladia rodinný rozpočet. Tiež Venuša pridá pomocnú ruku a po prvej dekáde sľubuje samé lahôdky.

Profimedia

Býk

Milí Býci, vstupujete do mesiaca, v ktorom profitujete z priazne kňažky lásky. Prvý týždeň zasväťte zoznamovaniu aj zveľaďovaniu dlhoročného vzťahu či manželstva. Ste stelesnením nadpozemskej krásy, ktorému nemožno odolať. Tiež kariéra hlási úspešné vyhliadky. Vďaka Merkúru si poradíte s náročnou úlohou, čím na seba strhnete pozornosť nadriadených a možno aj nových klientov. Vyzerá to na odmenu!

Blíženci

Milí Blíženci, máte plnú hlavu práce. V prvých dvoch dekádach si neviete so zadanými úlohami rady, pretože nech robíte, čo robíte, nadriadeným sa aj tak nezavďačíte. Veľkú úlohu zohrá tiež dlhodobá kvadratúra Neptúnu k Slnku, ktorá vám uberá fyzickú i mentálnu kondíciu. Po pracovnom týždni si pripadáte úplne vyžmýkaní. Lepšiu klímu ponúka Venuša, vďaka ktorej sa po 9. júni rozžiari váš rutinný svet.

Profimedia

Rak

Posledný mesiac prvej polovice roka prináša do života Rakov protichodné vplyvy. Okolo 5. júna sa majte na pozore v práci. Dokážete sa prihlásiť o slovo, ale tentoraz by to nemuselo byť v správny čas ani správnym spôsobom. Nepríjemne prekvapiť vás môžu aj zvyšujúce sa nároky nadriadených. V poslednej dekáde sa dočkáte priazne veľkého Ducha, s ktorým prichádza zásadný obrat k lepšiemu.

Lev

Milé Levy, začiatok mesiaca nevyzerá slávne, o to väčšie prekvapenie však prinesie ďalší vývoj. Do 8. júna počítajte s „poruchovými stavmi“ v láske aj v rodinnom živote. Medzi blízkymi cítite napätie a nedarí sa vám ho nijako uvoľniť. Prechodné obdobie nebude trvať večne a vystrieda ho zlom plný pozitívnych noviniek. Okolo 17. júna očakávajte splnenie dlhoročného priania. Túžite po dieťati, alebo hľadáte spriaznenú dušu? Dočkáte sa!

Profimedia

Panna

V júni sa okolie presvedčí o tom, že Panny rozhodne nie sú lenivé, ale rýchle a dravé. Priaznivé postavenie Merkúra vám dáva jasný plán a cieľ, ktorý chcete dosiahnuť. Tiež Mars nad vami začiatkom mesiaca drží ochrannú ruku a snaží sa napraviť neplechu spôsobenú v oblasti financií. Tam treba obozretnosť najmä po 9. júni, kedy Venuša zapríčiní neplechu jednak v láske a po druhé v účtovníctve.

Váhy

Váhy sa na začiatku júna musia držať chtiac nechtiac pri zemi. Na vine je negatívna väzba Merkúru, ktorá uberá vitalitu a zároveň prináša náročné pracovné úlohy. Niet divu, že sotva lapáte po dychu a ste celkovo vyčerpaní. Ani vidina finančného zisku vás tentoraz nerozveselí, pretože začínate mať hlboko do vrecka. Druhá dekáda sľubuje výraznejšie zlepšenie, tiež Venuša sa v závere mesiaca umúdri.

Profimedia

Škorpión

Milí Škorpióni, v júni ste sa zaradili medzi šťastlivcov. Neopakovateľné príležitosti sa naskytujú predovšetkým v milostnom živote. Vďaka Marsu si vyhadzujete z kopýtka a chcete si užívať všetky radosti, aké svet ponúka. Ak vás zaujíma, ako si vo hviezdach počína vaša kariéra, ani tá na tom nie je zle. Nadriadení vás ocenia ako profíka, ktorý sa vie postaviť čelom problémom.

Strelec

Štart ďalšieho mesiaca prinesie Strelcom nezdravo vysoké sebavedomie, kvôli ktorému pôsobíte skôr ako pyšný páv. Vo vzťahu vidíte na partnerovi samé muchy a prípadných záujemcov o zoznámenie podrobujete náročnému prijímaciemu konaniu. Niet divu, že môžete čoskoro skončiť s prázdnou náručou! Tiež v zamestnaní si veríte príliš a takzvane dráždite hada bosou nohou. Neverte tomu, že nie ste nahraditeľní, a držte sa viac pri zemi.

Profimedia

Kozorožec

Milí Kozorožci, jún nevyzerá na prvý pohľad slávne. Môže za to opozícia Merkúru a Saturnu, ktorá prináša do života najrôznejšie skúšky. Okolo 5. júna sa majte na pozore pred pracovnými problémami, hrozia tiež komplikácie finančného rázu. Oplatí sa chrániť profesijné know-how a nedôverovať každému na počkanie. Začiatkom mesiaca sa snažte čerpať silu z lásky. Venuša najviac praje nezadaným a to hneď 1. júna.

Vodnár

Zrodencov Vodnára čaká obdobie plné premenlivých nálad. Ak sa vám niečo nepáči, nevydržíte mlčať a zostra sa pustíte do kohokoľvek. Kým v láske sa to dá ospravedlniť, na pracovnom poli si môžete znepriateliť nadriadených. Radšej si dajte studenú sprchu alebo v duchu počítajte do sto. Od 9. júna vám pribehne na pomoc kňažka lásky a zmení negatívny pohľad na svet o 180 stupňov.

Profimedia

​Ryby

Témou číslo jedna je v júni pre zrodencov Rýb ich zdravie. Do poslednej dekády je pod nevľúdnym postavením hviezd, a preto vás môžu prekvapiť nepríjemné úrazy, zápaly aj zhoršenie chronických ťažkostí. Neprepínajte svoje sily, ktorých máte tak akurát na všedný program. Na nálade vám nepridajú ani pochybnosti v láske, ktoré sa objavujú po 9. júni. V čom sa vám naopak bude výnimočne dariť, to je pracovná sféra.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie