Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Fitneska ukázala pravdu, ktorú tajila 10 rokov: Aj ju trápi TO, čo väčšinu žien
Zdielať na

Fitneska ukázala pravdu, ktorú tajila 10 rokov: Aj ju trápi TO, čo väčšinu žien

Zdroj: Profimedia

Táto fotografia šokovala jej fanúšikov, ale veľmi jej za úprimný záber ďakujú. Pozrite sa, k čomu sa kráska priznala.

Lucy Mecklenburgh (27) je herečka, modelka ale predovšetkým fit motivátorka. Na sociálnych sieťach zverejňuje rôzne tipy a rady ohľadom zdravého životného štýlu, ale tiež svoju vypracovanú postavu a brucho pevné ako skala.

https://www.instagram.com/p/BuGlLNgB5OK/

Úprimné priznanie

Lucy má na Instagrame takmer 1,5-milióna fanúšikov a každý jej motivačný záber má tisíce lajkov. Posledná fotografia však bola úplne iná, ako ostatné. Fitneska sa rozhodla, že bude k svojim fanúšikom úprimnejšia a otvorenejšia, ako doteraz a tak sa podelila o to, čo ju trápi už celé roky, a to pravidelné nafukovanie brucha.

Cez deň tehličky a každý večer nafúknuté brucho... "Toto je trochu iný príspevok, ako pridávam zvyčajne a štve ma, že mi to trvalo tak dlho,“ začala svoje priznanie...

https://www.instagram.com/p/Bx7Js0ODYsO/ 

„Trénujem 3 - 4 krát týždenne, jem zdravú a vyváženú stravu, no napriek tomu sa takmer denne trápim s nafúknutým bruchom. Doteraz som sa hanbila priznať sa s tým niekomu, myslela som si, že to bude pôsobiť negatívne. Zistila som však, že je to ľudské a že je dôležité byť úprimný, najmä, ak motivujete ďalších ľudí,“ pokračuje Lucy.

Kráska tiež prezradila, že najviac ju tento problém trápi na dovolenke, kde sa viac uvoľní a nesleduje stravu a kombinácie potravín tak dôsledne. Najväčší problém jej robia cestoviny, chlieb, mliečne výrobky, mastné a rýchle občerstvenie, alkohol a cibuľa. Pre mnohých to však môže byť aj zdravá strava, napríklad priveľa surovej zeleniny alebo aj káva.

Príspevok nafúknutého brucha Lucy si získal tisíce lajkov a ďakovných reakcií, vďaka čomu aj ona sama zistila, že rovnaký problém má mnoho žien. Tak, ako každému tráviace problémy spôsobuje niečo iné, tak aj každému niečo iné pomôže. Nie je to však tragédia, treba si lepšie všímať čo a kedy jete a tak ľahko zistíte, čo vám spôsobuje najväčší problém.

Vyskúšajte aj tieto tipy, ako si poradiť s nafúknutým bruchom!

https://www.instagram.com/p/Bv6URkRDyCG/

https://www.instagram.com/p/BvHiK_cgU2e/

https://www.instagram.com/p/BsyMbBSF_tv/

 

Súvisiace články

Najčítanejšie