Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Patríte medzi šťastlivcov, ktorí sa dožijú dlhovekosti? Prezradí to váš pupok
Zdielať na

Patríte medzi šťastlivcov, ktorí sa dožijú dlhovekosti? Prezradí to váš pupok

Zdroj: Profimedia.sk

Verili by ste, že na svete existuje hneď niekoľko rôznych tvarov ľudského pupku a každý jeden z nich o svojom majiteľovi prezradí zaujímavé veci. Dokonca aj to, akého veku by sa v živote mohol dožiť.

Má ho každý človek, no nie rovnaký! Tvar pupku záleží od toho, ako vám pri pôrode odstrihli pupočnú šnúru a ako sa vám miesto zahojilo. Dokopy ich je šesť.

Zaujímavosťou je, že jeho tvar sa môže vekom meniť a jeho formu ovplyvňuje aj to, či rýchlo priberiete alebo schudnete. Podľa čínskej mytológie vám dokonca podľa hĺbky pupka vedia predpovedať, koľko budete mať detí. Niektorí odborníci sa zhodujú v tom, že práve podľa tvaru pupku sa dá odhaliť, na aké choroby ste náchylnejší, no aj to, či sa dožijete vysokého veku.

Konkrétne, podľa berlínskeho psychológa Gerharda Reibmann, viete presne povedať, akého veku sa dožijete! Tu je jeho teória a záleží len od vás, či jej uveríte.

Profimedia.sk

​Hlboký a guľatý:

Rovnomerne tvarovaný pupok symbolizuje skromného a vyrovnaného človeka, ktorého len tak niečo nerozhádže. Priemerná dĺžka života je 81 rokov.

Vyčnievajúci:

Ide o veľmi pozitívneho človeka, ktorý je zo života nadšený a všetko, čo mu prináša, berie s úsmevom. Priemerná dĺžka života je 72 rokov.

Oválny:

Ide o citlivého, krehkého a opatrného človeka, ktorého často trápia strach a obavy. Priemerná dĺžka života je 65 rokov.

Pupok bez hlbšieho stredu:

Tento človek je vtipný, miluje zábavu a rád sa nechá strhnúť svojimi citmi, ktoré sú u neho ako na hojdačke. Priemerná dĺžka života je 70 rokov.

Vertikálny:

Tento človek je sebavedomý, vyrovnaný, v mnohých ohľadoch veľkorysý a citovo stabilný. Priemerná dĺžka života je 75 rokov.

Horizontálny:

Väčšinou sú to veľmi komplikované osobnosti, ktorých životy významne riadia práve city. A tie sa aj častokrát podpisujú pod ich zdravie. Priemerná dĺžka života je 68 rokov.

Súvisiace články

Najčítanejšie