Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Chcela byť ako Meghan Markle: Čo poviete, podobá sa po plastikách na svoj idol?
Zdielať na

Chcela byť ako Meghan Markle: Čo poviete, podobá sa po plastikách na svoj idol?

Zdroj: Profimedia

Jej posadnutosť vojvodkyňou zo Sussexu zašla až tak ďaleko, že podstúpila desiatky zákrokov, aby sa k jej výzoru priblížila čo najviac. Ako táto premena dopadla?

Xochytl Greer (36) je trojnásobnou mamou a tiež obrovskou fanúšičkou Meghan Markle. Až tak veľmi sa túžila na ňu podobať, že neváhala podstúpiť niekoľko plastických zákrokov. Naozaj to za to stálo?

Podobá sa po plastikách na Meghan?

Možno si pomyslíte, že mama troch detí by mala mať celkom iné starosti a tiež sny, no Xochytl Greer si zo všetkého najviac želala priblížiť sa k dokonalému výzoru Meghan Markle.

Takto vyzerala pred zákrokmi...

Profimedia

Odborníci na jej tvári a tele vykonali niekoľko zákrokov vrátane liposukcie brucha a stehien, rhinoplastiku, odstránenie vačkov pod očami, zväčšenie pier, botox a niekoľko ďalších úprav, za ktoré zaplatila vyše 19-tisíc libier. 

Profimedia

Mladá mamička je zo svojej premeny nadšená a tvrdí, že jej to výrazne zvýšilo sebavedomie. “Keď sa pozriem do zrkadla, cítim sa nesmierne šťastná. Všetci vidia moju podobnosť s Meghan, aj keď som to stále ja, akurát krajšia,” pochvaľuje si výsledok plastických operácií.

Nuž, ak je spokojná ona, tak je všetko v poriadku, no Harry si ju so svojou manželkou rozhodne nepomýli, súhlasíte?

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie